Antalya / Kemer

Kemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun projesi çerçevesinde Arslanbucak ve Kuzdere Kapalı Pazar yerlerinin ardından Çamyuva Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yeri de dualar eşliğinde hizmete girdi.

Kemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun “Her mahalleye bir pazar yeri” projesi çerçevesinde Arslanbucak ve Kuzdere Kapalı Pazar yerlerinin ardından Çamyuva Mahallesi’nde yapılan kapalı pazar yeri de dualar eşliğinde hizmete girdi.
Pazar alanında yapılan açılış törenine, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Baki Yalın, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Ahmet Can, CHP Antalya Kadın Kolları eski Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Nilüfer Deveci, CHP Kemer Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir, Kemer Belediyesi Çamyuva Mahalle Sorumlusu Özgür Şahin, Kemer Belediyesi Tekirova Mahalle Sorumlusu Adem Barış, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir, vatandaşlar ve pazar esnafı katıldı.
Çamyuva Mahallesi 143 ada 1 parselde bulunan 2 bin 262 metrekarelik alanda 5 sabit dükkanın da yer aldığı pazar yerinde 116 esnaf tezgah açabiliyor.
Her mahalleye bir pazar yeri projesi çerçevesinde Kuzdere ve Arslanbucak mahallelerinden sonra Çamyuva Mahallesi’nde de yapımı tamamlanan pazar yeri, dualar eşliğinde hizmete girdi.
Açılış sonrası esnafı gezen ve alışveriş eden vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu ve beraberindekiler, pazar yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Çamyuva kapalı pazar yerimizde vatandaşlarla beraber açılışını yaptık. Bir dua okuduk. Bir önceki seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine tek tek getiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı pazar yeriyle dördüncü pazar yeri oldu. Göynük, Beldibi ve Tekirova mahallelerimize de sırayla pazar yeri yapılacak. Bu hizmetler vatandaşın hakkı. Vatandaş burayı Pazar, dua ve düğün yeri olarak kullanabilecek. Kemer halkı bize güvenmeye ve bizi izlemeye devam etsin. Çamyuvamıza hayırlı olsun.” dedi.
Pazar esnafı ve vetandaşlar pazar yerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

Kemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldıKemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldıKemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldıKemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldıKemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldıKemer'de kapalı pazar yeri dualarla açıldı

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!
Bölgesel

Antalya Kemer’de Bayramlaşma!

Kemer’de Bayramlaşma! Ramazan Bayramı dolayısıyla Antalya Kemer'de resmi bayramlaşma programı düzenlendi.

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar  Programı
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kadir Gecesi iftar Programı

Mübarek Kadir Gecesi dolayısıyla 5 Nisan 2024 cuma günü Kemer’de iftar programı düzenlenecek. İftar programında semazen gösterisi de yer alacak.

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor
Spor

Kemer’de yapılacak ilk uluslararası tenis turnuvasında 44 ülkeden 200 genç sporcunun ilçeye gelmesi bekleniyor

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Kemer’imizi spor destinasyonu olarak üst seviyelere çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Teşekkür Buluşması
Bölgesel

Antalya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'ndan Teşekkür Buluşması

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR BULUŞMASI 31 Mart yerel seçimlerini kazanan ve Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye personeli ve vatandaşlarla bir araya gelerek teşekkür konuşması yaptı.

Kemer'de seçimi kim kazandı? İşte 2024 Kemer seçim sonuçları
Bölgesel

Kemer'de seçimi kim kazandı? İşte 2024 Kemer seçim sonuçları

Antalya'nın Kemer ilçesinde seçim tamamlandı. Peki Kemer'de seçimi kim kazandı? 2024 Kemer seçim sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi adayı Necati Topaloğlu belediye başkanı seçildi.

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı
Yerel Yönetim

Antalya Kemer Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı

Antalya ili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projesi” kapsamında Göynük Mahallesi'nde kapalı pazar yeri yapımı başladı.