Burdur’un Kemer ilçesinde sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştıracak ve bölge halkının beklentilerini karşılayacak gelişme yaşandı.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Kemer Entegre Toplum Sağlığı Merkezi’nin hizmet kapasitesinin artırıldığını müjdeledi. Yapılan düzenlemeyle birlikte merkez, bir ay içerisinde 24 saat esasına göre hizmet vermeye başlayacak.
AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz yaptığı açıklamada, " Sağlık Bakanlığımızın onayı ile Kemer Entegre Toplum Sağlığı Merkezimiz bir ay içerisinde gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından 24 saat esasına göre vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır.
Kemer’imize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. " ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)