Antalya / Kepez

Kepez’de 39 mahallede doğalgaz konforuyla buluştu

Doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerdeki yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışmalara destek olmak amacıyla silindir operatör koltuğuna oturarak, ekiplerin yola döktüğü asfaltı ezdi.

Kepez’de 39 mahallede doğalgaz konforuyla buluştu

Doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerdeki yol çalışmalarını inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışmalara destek olmak amacıyla silindir operatör koltuğuna oturarak, ekiplerin yola döktüğü asfaltı ezdi. Başkan Tütüncü, Kepez’de 39 mahallede 150 binden fazla konut ve iş yerini doğalgaz konforuyla buluşturduklarını söyledi.
Kepez’in mahalleleri tek tek doğalgaza kavuşuyor. Kepez Belediyesi, yatırımcı firma işbirliğiyle Antalya’da 39 mahallede 150 binden fazla konut ve işyerini temiz enerji ile buluşturdu. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de, yatırımcı firma tarafından doğalgaz alt yapısı tamamlanan mahallelerde vatandaşların mağdur olmaması için yolları hızlı bir şekilde eski konforuna getiriyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, doğalgaz alt yapı çalışmaları tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi’nde başlayan yol çalışmalarını inceledi. Başkan Tütüncü, yol yapım çalışmalarında görevli fen işleri müdürlüğü ekiplerine hal hatır sordu, kolaylıklar diledi. Başkan Tütüncü, canla başla çalışan ekiplere de yardım etti. Tütüncü, silindirin operatör koltuğuna oturarak, asfalt dökülen yolu ezdi.



150 binden fazla konuta doğalgaz


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 39 mahallede 150 binden fazla konut ve iş yerini doğalgaz konforuyla buluşturduklarını söyledi. Tütüncü, “Doğal gaz alt yapı çalışmalarında inanılmaz baş döndürücü bir hıza ulaşan Kepez, Antalya’da doğal gazı kullanan ilk ilçe oldu. Geldiğimiz noktada 39 mahallemizde 150 binden fazla konuta ve iş yerine temiz enerji getirdik. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Her alt yapı güçlüğü gibi doğal gaz alt yapısının da kendi içinde güçlükleri var. Özellikle tahrip olan cadde ve sokaklarımızın tamir ve tadilatı o tesisatın döşenme sürecinde hemşehrilerimizin çektiği bir takım sıkıntılar en önemli sorunlarımız olarak karşımıza çıkıyor. Bunları da minimum düzeyde tutarak rahatsızlık veren, tesisatın tahrip ettiği cadde ve sokakları da hızla onarmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz canhıraş bir şekilde çalışıyorlar. Geçtiğimiz yıl 5 mahalleye doğal gaz getirmiştik. Önümüzdeki yıl 2024’de de 5 yeni mahallemizde doğal gaz tesisatı döşenecek. Bu geçici rahatsızlıkların hepsi, kalıcı rahatlık için“ dedi.



2024’de 5 mahalleye daha doğalgaz


Başkan Tütüncü, “Her alt yapı gibi bunun da kendi içinde güçlükleri var. Biz bu işte hassas davranıyoruz. Bizim burada olmamız çalışmalara verdiğimiz kıymetin altını çizmesi açısından çok önemli. Arkadaşlarımızın motivasyonunu artırması bakımından çok önemli. Ben bu olağan üstü alt yapı çalışmalarını Kepez ile buluşturan bürokratlarımıza, çalışanlarımıza, emekçi kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Hemşehrilerimizin anlayışı içinde çok teşekkür ediyorum. Ama her şey hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için Kepez’de doğal gaz alt yapı çalışmaları tıkır tıkır ilerliyor. İnşallah hemşehrilerimizde şıkır şıkır bir konfor içinde kışı geçirsinler istiyoruz. Temiz enerjiye Kepez’in çok ihtiyacı vardı. 2009’da göreve geldiğimizde en önemli problemlerden bir tanesi hava kirliliğiydi. Şimdi onlar unutuldu. Neden unutuldu? diye bakarsanız da; Kepez’in doğalgaza verdiği ehemmiyet, kıymet sebebiyle unutuldu. O günler geride kaldı. Artık havası tertemiz bir Antalya varsa, havası tertemiz bir Kepez varsa bunun en önemli sebebi doğalgazın yaygınlaşmasıdır. Doğal gaz hızla yaygınlaşacak. Buda bir müjde olsun. 2024’de 5 yeni mahallemize daha doğal gaz getireceğiz. Hayırlı olsun“ diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu
Spor

Antalya Varsak güreş sahasına Tütüncü ile kavuştu

Kepez Belediye Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, yağlı güreşin çok sevildiği şehre, Kırkpınar güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi gibi bir tesis kazandırdı.

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır
Spor

Antalya'da Varsak Çayırı pehlivanları ağırlamaya hazır

Kepez Belediyesinin Varsak bölgesine kazandırdığı güreş sahasının çimleri yeşerdi. Devamı haberimizde...

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane
Yaşam

Cumhuriyetin 2. asrına Kepez’den 22. kütüphane

Cumhuriyetin ilanının 100. yılında Akdeniz bölgesinin en büyüğü olan Antalya Kütüphanesi’ni şehirle ve öğrencilerle buluşturan Kepez Belediyesi, Cumhuriyetin ikinci asrında ise Necmettin Erbakan Kütüphanesi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor. Devamı haberimizde...

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı
Yerel Yönetim

Antalya Kepez Belediyesi ile AESOB arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kepez Belediyesi’ne ait Osmanlı Parkı içinde bulunan Osmanlı Kıraathanesinin işletmesi işbirliği protokolü ile 5 yıllığına Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne devredildi. Devamı haberimizde....

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”
Yaşam

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, “Biz gelecek inşasına gayret ediyoruz”

Üniversite öğrencileriyle buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Yol yapmak, kaldırım yapmak bütün belediyecilerin bildiği bir iştir. Devamı haberimizde...

Antalya 'da Görkemli  Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.
İş Dünyası

Antalya 'da Görkemli Gecede Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi.

ATSO CUMHURİYETİN 100. YIL ÖDÜL TÖRENİ ÖDÜL ALANLAR ATSO, 1968 yılından beri düzenlediği ödül törenini bu yıl Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel ‘Cumhuriyetin 100. Yıl Ödülleri’ ismiyle gerçekleştirdi.