Kepez Belediyesi, Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinde yolların altyapı yatırımlarıyla bozulan asfalt zeminini, yeni asfaltla kaplıyor.
Kepez Belediyesi, geçtiğimiz günlerde Gülveren ve Yeşilyurt mahallelerinin ana ulaşım yolu Antalyalı Hakkı Çavuş Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yapmıştı. Genişliği 17 metre, uzunluğu bin 150 metre olan ve ticari işletmelerin olduğu cadde, yeni asfaltı, yol çizgileri, iletim telleri yer altına alınan aydınlatma direkleri ve otopark alanıyla modern bir şehir görünümüne kavuşturuldu.
Bozulan asfalt yenileniyor
Kepez Belediyesi, şimdi de bu iki mahallenin, doğal gaz, elektrik iletim hatlarının yer altına alınması, içme suyu gibi altyapı kazılarından dolayı asfalt zemini bozulan bazı sokaklarında sıcak asfalt çalışması başlattı.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfaltını yenileceği sokaklarda, hizmet ömrünü tamamlayan mevcut asfaltı kaldırıyor. Daha sora tesviyesi yapılan ve dolgu malzemesi serilen yola, asfaltlama makinesi finişer yardımıyla, sıcak asfalt seriliyor.
Bölgede asfalt hizmeti devam edecek
Asfalt çalışması, Yeşilyurt Mahallesi’nde genişliği 12 metre, uzunluğu380 metre olan 4321 Sokak ile Gülveren Mahallesi’nde 12 metre genişliğindeki 3713 Sokak’ın 466 metrelik bölümünde ve genişliği 14 metre, uzunluğu 461 metre olan 3760 Sokak’ta yapılıyor.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, iki mahallenin diğer sokaklarının sıcak asfaltını, altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yapılacağını ifade etti.
İHA
Antalya Interfresh Eurasia Yaş Meyve Sebze Fuarı, yaş meyve sebze ihracatçısı firmaların yanı sıra ambalaj, lojistik, depolama, makine ve teknoloji firmalarının katılımıyla Antalya EXPO Center'de düzenlenen törenle başladı.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali iptal edildiğini duyurarak, detaylar haberimizde
Turhan Yıldız’a ödülünü Yıldız Kardeşler Baklava 'da Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül takdim etti.
AK Parti Antalya’daki değişim rüzgarından sonra İlçe Başkanlığı görevlerinden ayrılan isimler Ankara’da AK Parti Genel Merkezi’nin düzenlediği İlçe Başkanları Buluşması’na katıldı.
Korkuteli Ülkü Ocakları tarafından Mevlid Kandili münasebetiyle Çayırlı Cami önünde vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.
Antalya’da gece son tıraş ettiği müşterisini aracı ile evine bırakan Furkan Şahin (24) sırtına isabet eden kurşunla ile olay yerinde hayatını kaybetti.
Yorumlar (0)