Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (KKT) Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde sahnelediği kara komedi oyunu "Medyum", Antalyalı tiyatro severlerden büyük ilgi görüyor. Ücretsiz olarak sahnelenen oyun, izleyicilere keyif dolu dakikalar yaşatıyor.
Kepez Kent Tiyatrosu, her hafta tiyatro severleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Kepez Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun (KKT) Ocak ayında prömiyerini yaptığı kara komedi oyunu "Medyum" seyircilerden yoğun ilgi görüyor. Sam Bobrick'in yazdığı, yönetmenliğini Gökhan Avkıran’ın üstlendiği "Medyum", 13+ yaş sınırıyla sahneleniyor. Oyun, dedektif romanları yazan ancak para kazanamayınca medyumluk yapmaya başlayan Adam’ın, kendisini beklenmedik olaylar ve karmaşık ilişkiler içinde bulmasını konu alıyor. Cinayet gizemiyle örülü, müzikli ve bol kahkahalı bu kara komedi, seyircilere eğlenceli bir tiyatro deneyimi sunuyor. Kepez Kent Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu oyun, Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası ile Kepez Belediyesi Dans Birimi’nin katkılarıyla izleyiciyle buluşuyor. Her 15 günde bir, Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00’de sahnelenen oyun, iki perde ve toplamda iki saat sürüyor.
Öte yandan, KKT'nin etkinlik takviminde yer alan "Düğün Hatırası" adlı köy seyirlik oyunu ile dönüşümlü olarak sahneleniyor. Kepez Kent Tiyatrosu, tiyatro severleri her hafta birbirinden keyifli oyunlarla buluşturmaya devam ediyor.
Antalya'da şehirlerarası yolcu otobüsünün motor kısmında çıkan yangın, yedek sürücünün dikkati sayesinde fark edilip büyümeden söndürüldü.
CW Enerji ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterisi arasında güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV hariç 25 milyon 30 bin 47 lira 91 kuruş ABD doları tutarlı bir sözleşme imzalandı.
Antalya'nın Serik ilçesinde sahile ölü caretta caretta vurdu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yaşlı evlerinde yürüttüğü "Kültür, Sanat ve Tarihe Erişim Kolaylığı" projesi kapsamında, yaklaşık 30 kıdemli kent sakini, şehrin önemli tarihi miraslarından biri olan Lyrboton Kome Antik Kenti’ni ziyaret etti.
Gazipaşa Yağlı Güreşleri’nde finalde Osman Kan’ı yenen Orhan Okulu, başpehlivan oldu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 16. Satranç Turnuvası sona erdi.
Yorumlar (0)