Ankara Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yurt gezileri kapsamında ilk durağı olan İzmir’de çeşitli temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.
İzmir programına havalimanındaki karşılamayla başlayan Kılıçdaroğlu, kentte gerçekleştirdiği ziyaret ve görüşmelerle gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun İzmir programındaki duraklarından biri Ege Serbest Bölgesi (ESBAŞ) oldu. Burada gerçekleştirilen ziyarette bölgenin çalışmaları ve ekonomik faaliyetleri hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, iş dünyası ve üretim alanındaki gelişmelerle ilgili temaslarda bulundu.
İzmir’deki programı kapsamında kentte farklı kesimlerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, ekonomik ve sosyal gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir programı kapsamında düzenlenen mağdur ailelerle yemek programına da katıldı. Ailelerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, onların sorun ve taleplerini dinledi.
İzmir’deki temaslarını sürdüren Kılıçdaroğlu’nun yurt gezilerinin önümüzdeki dönemde farklı illerde devam etmesi bekleniyor. İzmir, bu kapsamda gerçekleştirilecek ziyaretlerin ilk durağı olurken, Kılıçdaroğlu’nun farklı kentlerde vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları ve çeşitli toplumsal kesimlerle bir araya gelmesi planlanıyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)