Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesi'nde geri dönüştürülebilir malzemelerden hediyelik eşya kursu başladı.
Kızılkaya Belediyesi öncülüğünde Bucak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile beraber başlatılan proje kapsamında, çöp olarak doğaya karışacak ürünler, emektar kadınların ellerinde yeniden hayat bulacak.
Proje ile geri dönüşüm sağlanarak çevrenin korunmasına katkı sağlayacak hem de ekonomik kazanç sağlayacak.
Proje ile alakalı açıklamada bulunan Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, " Belediyemiz öncülüğünde Bucak halk eğitim merkezi müdürlüğü ile beraber başlattığımız ,geri dönüştürülebilir malzemelerden hediyelik eşya kursunu başlattık. Çöp olarak doğaya karışacak ürünler, emektar Belde kadınlarımızın ellerinde yeniden hayat bularak hem çevrenin korunmasına katkı sağlanıyor hem de geri dönüşüme kazandırılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. " ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)