Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, seçim vaatlerini bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde sorunları çözüme kavuşturan Belediye Başkanı İlkay Güngör, Cumhuriyet Meydanında ücretsiz internet hizmeti başlattı.
Seçim vaatlerini bir bir yerine getirdiğini belirten Başkan İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Beldemizin en işlek yeri olan Cumhuriyet Meydanına ücretsiz internet hizmetini başlattık. Sosyal Belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın ücretsiz, hızlı ve güvenli bir internet bağlantısı ile tüm gelişmelere anında ulaşabilmeleri için beldemizde özellikle vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz internet hizmetini başlattık. İlerleyen günlerde etap etap wi-fi hizmetini ihtiyaç bulunan bölgelere de taşıyacağız. " ifadelerini kullandı.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)