Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, ilçeye değer katacak yeni bir çevre düzenleme çalışmasını tamamladıklarını açıkladı.
Devlet Bahçeli Seyir Terası’na ulaşımı sağlayan yol boyunca dikilen zeytin ağaçları, hem estetik hem de doğaya saygılı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.
Başkan İlkay Güngör, açıklamasında “Devlet Bahçeli Seyir Terasımıza ulaşımı sağlayan yolumuzu yeşillendirerek daha estetik ve doğal bir hale getiriyoruz. Bugün itibarıyla zeytin ağaçlarımızın dikimini tamamladık. Kızılkaya’mızın doğasına değer katmaya, geleceğe daha yeşil bir miras bırakmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)