Antalya

Klimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz Kaldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde bir evde klimadan çıkan alevler nedeniyle bir aile evsiz kaldı. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, aile evsiz kaldı ve tüm eşyaları kullanılamaz hale geldi.

Klimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz Kaldı

Antalya’nın Alanya ilçesine klimadan çıkan yangında bir ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında oğlu ile canını zor kurtaran Şerife Tekin, kullanılamaz hale gelen evinin önünde oturup gözyaşı döktü.

Yangın, sabah saatlerinde Avsallar Mahallesi Zafer Caddesi üzerindeki sitenin giriş katında çıktı. Alınan bilgiye göre; evde eşi ve çocuğu ile beraber yaşayan Şerife Tekin, uyandığı sırada bir andan klimadan kıvılcımların düştüğünü gördü. Bu sırada çocuğunu da alarak dışarı çıkan anne, komşularından yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Yangında ev kullanılamaz hale geldi. Eşi ve çocuğu ile dışarıda kalan acılı anne Şerife Tekin uzun süre gözyaşı döktü.

"Ben de oğlumu alarak kendimi dışarı attım"

Gözyaşları arasında yaşananları anlatan Şerife Tekin, "Oğlumla beraber uyuyorduk, klimadan kıvılcımlar çıktı. Yangının kokusuna uyandık. Bizim koltuğa düştü, sonra klima patladı. Ben de oğlumu alarak kendimi dışarı attım. Komşularım yardımıma koştu, her şeyimiz yandı. Yetkililerden yardım istiyorum" dedi.

"Evsiz kalmak çok zor"

Yangın esnasında markete gittiğini belirten baba Rıfat Tekin ise şunları söyledi:

"Eşim ve çocuk evdeydi. Klima patlamış, alev çıkmış. Eşim ve çocuğum kendini dışarı atmış. Şükür onlara bir şey olmadı. Ben yazın otellerde çalışıyorum, işim yok. Evsiz kalmak çok zor."

Klimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz KaldıKlimadan çıkan alevler evi kül etti Bir Aile Evsiz Kaldı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kliması parçalandı, kış günü soğukta kaldı
Bölgesel

Kliması parçalandı, kış günü soğukta kaldı

Antalya’da oto aksesuar dükkanının klima dış ünitelerinden kablo çalan şahıs, esnafa hem 20 bin liralık zarar verdi, hem de kış günü soğukta bıraktı. Esnafın ifade verirken serbest kaldığı şahsın keşif yapıp, malzemelerini götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Afet döneminde çok önemli olacak Bu modeller doğal klimalı! Yazın soğuk kışın sıcak
Bölgesel

Afet döneminde çok önemli olacak Bu modeller doğal klimalı! Yazın soğuk kışın sıcak

Doçent Doktor tarafından geliştirilen keçi kılı ve koyun yününden üretilen çadırlar, yazın serin, kışın sıcak tutuyor. Doğal klimalı çadırlar, özellikle afet zamanlarında büyük önem taşıyor."

Balkondaki klima motoru yangına sebep oldu
3. Sayfa

Balkondaki klima motoru yangına sebep oldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde balkondaki klima motoru yangına sebep oldu.

Klimalara Dikkat!
Yaşam

Klimalara Dikkat!

Klima yoluyla bulaşan hastalıklara dikkat

Uylular Beko’da Kurban Bayramına Özel Hediye Kampanyası
Tanıtım

Uylular Beko’da Kurban Bayramına Özel Hediye Kampanyası

Yıllardır Bucak'ta hizmet vermekte olan Uylular Beko, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala başlattığı kampanya ile küçük ev aleti hediye ediyor.

EZRAK ISI, ECA MARKALI KLİMALARLA SİZİ SERİNLETECEK!
Tanıtım

EZRAK ISI, ECA MARKALI KLİMALARLA SİZİ SERİNLETECEK!

Bucak ilçesinde yıllardır kaliteli ve güvenilir bir firma olan EZRAK ISI GRUBU , sektörde önde gelen firmalardan biri olmaya devam ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima satışlarının arttığı bu günlerde, ECA markalı klimalar uygun fiyata …