Kocaaliler Belediyesi, 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Yörex Fuarı'nda stand açacak. Belediye, Kocaaliler'in inciri, tıbbi ve aromatik ürünleriyle ilçenin yöresel ürünlerini tanıtacak.
Ülkemizin yöresel değerleri ve Coğrafi işaretli ürünlerini Antalya’da buluşturacak olan Yörex 12. Kez kapılarını açıyor.
2 Kasımda başlayacak olan Yörex Fuarında Yurdumuzun 7 Bölgesinden Yöresel Ürünler ziyaretçilerle buluşturulacak. Yörelerimizin farklı ve Coğrafi İşaretli bir çok ürün ANFAŞ Fuar Merkezinde olacak.
KOCAALİLER BELEDİYESİDE Furda standını açacak. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe 2-5 Kasım 2,23 tarihleri arasında yapılacak olan Yörex Fuarında Kocaaliler Beldemiz ürünlerinin tanıtımını yapmak, Kocaaliler Beldemizi daha geniş kitleye tanıtmak için Antalya Fuar Merkezi ANFAŞ’ta stant açıyoruz. Beldemizin İnciri, tıbbi ve aromatik ürünleriyle incirimizin farklı çeşitlerini ziyaretçiler standımızda görebileceklerdir.
Bundan dolayıdır ki ziyaretçilerimizden ricam özellikle çocuklarını bu fuara mutlaka getirip ülkemizde yetişen ürünlerle tanıştırmalarıdır. Ben Kocaaliler Belediye Başkanı olarak tüm Farklı şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi Belde halkımızı standımıza bekliyorum dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)