Kepez Belediyesi’nin Şelale Mahallesi İbrahim Gündoğdu Parkı’nda gerçekleştirdiği etkinlikte, çocuklar palyaço ve sevimli maskotlarla keyifli anlar yaşadılar.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün, çocukların sosyal etkinliklere daha fazla katılımını desteklemek amacıyla başlattığı ‘Kepez’de Parklar Şenleniyor’ etkinliği, Şelale Mahallesi İbrahim Gündoğdu Parkı’nda yapıldı. Şelale Mahallesi ve Zeytinlik Mahallesi’nden gelen çocuklar palyaçolar ve sevimli maskotlarla eğlendi. Yüz boyama etkinlikleri ve eğlenceli gösterilerle dolu dolu geçen şenlikte, çocuklar neşe dolu anlar yaşadı. Etkinliğe, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Mazlum Yücel, Şelale Mahallesi Muhtarı Durmuş Bilgin, Zeytinlik Mahallesi Muhtarı Naime Aksu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şelale Mahallesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte konuşan Mahalle Muhtarı Bilgin, “Harika eğleniyoruz. Komşularımızı mahallemizde ağırlamaktan çok mutluyuz" dedi.
Çocukların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını artırmak amacıyla gerçekleştirilen Kepez’de Parklar Şenleniyor etkinliği, 28 Ağustos Çarşamba günü Ünsal Mahallesi muhtarlık parkında, 29 Ağustos Perşembe günü Tur-Kent Sitesi önünde, 30 Ağustos Cuma günü Şafak Semt Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)