Antalya / Kepez

Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Atatürk Mahallesi'nde 8 bin 550 metrekarelik alanda kurulu Bitki ve Fidan Üretim Tesisi'ni ziyaret etti.

Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Atatürk Mahallesi'nde 8 bin 550 metrekarelik alanda kurulu Bitki ve Fidan Üretim Tesisi'ni ziyaret etti. Tesisteki hizmet çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kocagöz, "Ağacı da fideyi de kendimiz üretiyoruz. Belediyemize dışarıdan 1 liralık ağaç, 1 liralık fide bile satın almıyoruz. Kepez, üreten bir belediyedir" dedi.
Antalya'nın Kepez Belediyesi, ilçeyi kendi ürettiği bitki ve fidanlarla yeşillendiriyor. Atatürk Mahallesi'nde 8 bin 550 metrekarelik alanda kurulu Bitki ve Fidan Üretim Tesisi, Kepez'in park ve caddelerini rengarenk çiçekler ve fidanlarla süslüyor. Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçenin yeşil doku ihtiyacını kendi üreten ve aynı zamanda vatandaşların peyzaj taleplerine uygun fiyatlı çözümler sunan belediyenin Bitki ve Fidan Üretim Tesisi'ni ziyaret etti. Personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Başkan Kocagöz, "Ekip arkadaşlarımla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi. Tesiste bitki üretim türünün 102'den 220'ye çıktığını belirterek, "Bu başarı sizlerin emeğiyle mümkün oldu. Hep söylüyoruz; Kepez'de değişim ve dönüşüm başlıyor. Bu tesis bile bunun en somut örneği. Türkiye'de örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğiz" dedi.

Kendi ihtiyacını kendi üreten tesis

Belediyenin dışarıdan hiçbir fidan ya da fide satın almadığını vurgulayan Başkan Kocagöz, "Ağacı da fideyi de kendimiz üretiyoruz. Belediyemize dışarıdan 1 liralık ağaç, 1 liralık fide bile satın almıyoruz. Kepez, üreten bir belediyedir" diye konuştu. Tesisin manevi değerinin kendisi için çok önemli olduğuna değinen Başkan Kocagöz, 2014 yılında tesisin kuruluş sürecinde görev aldığını hatırlatarak, bu nedenle tesisin kendisi için özel bir manevi anlam taşıdığını vurguladı. Başkan Kocagöz, "Hedefimiz; Kepez'i sadece Antalya'da değil, Türkiye genelinde peyzaj konusunda örnek gösterilecek bir noktaya taşımak. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Umarım halkımız da mutlu olur" dedi.

Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"Kocagöz: "Kepez üreten bir belediye"

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.