Antalya

KONSEM yaz kurslarına kayıtlar başladı

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı KONSEM’de yaz kurslarına kayıtlar bugün başladı.

KONSEM yaz kurslarına kayıtlar başladı

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı KONSEM’de yaz kurslarına kayıtlar bugün başladı. Yabancı dilden el sanatlarına, resimden seramiğe kadar 26 branşta gerçekleştirilen kurslara katılım ise ücretsiz olacak.

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) her yıl ücretsiz olarak düzenlediği yaz kurslarına kayıtlar başladı. Seramikten jimnastiğe, masa tenisinden halk oyunlarına, pilatesten dikiş nakışa, hasır örmeden etkili ve hızlı okumaya kadar 26 branşta verilecek kurslara kayıt yaptırmak için son başvuru tarihi 2 Haziran. Kontenjanlarla sınırlı olan kurslarla ilgili detaylı bilginin www.konyaalti.bel.tr adresinden ve 0242 259 33 33 numaralı telefondan alınabileceği belirtildi.

NELER BAŞARDIĞIMI GÖRDÜM

KONSEM tarafından verilen dikiş nakış kursuna katıldığını söyleyen Meliha Barındırır Doğu, “Emekliyim. Boş zamanlarımı değerlendirmek için, üretmek için buraya geldim. Ben aslında bu alanda çok acemiydim. Ama buraya gelince ortaya çıkan güzel işler sayesinde neler başardığımı gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Bunda hocamızın katkısı çok büyük. Güler yüzlü, sevecen tavırlarıyla bizleri mutlu ediyor. Böyle bir kurs açıldığı için memnunuz” dedi.

SİZ DE GELİN ÜRETİME KATILIN

Ahşap boyama kursuna katılan kursiyer Hülya Baran Gümüşlü de emekli olduğunu ve boş zamanını değerlendirmek için kurslara katıldığını söyledi. Gümüşlü, “Emekliyim. Eşimin yeğeni bu kurslara katılıyordu. Bana da önerdi. Ben de denemek istedim. Çöpe gidecek her şeyin burada yenilendiğini gördüm. Kurstan çok memnunum. Özellikle evde oturan hanım ve beylere tavsiye ediyorum. Siz de kurslara gelin, bu güzel üretime katılın. Vaktinizi de güzel bir hobiyle değerlendirmiş olun. Kursları düzenleyen Konyaaltı Belediye Başkanımız Cem Kotan ve ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu
Haber

Daha Popüler Bir Burdur Mu? Karacaören Barajı Gündem Oldu

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı
Haber

Burdurlu iki öğretmen sosyal medyayı salladı

Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol
Haber

Dereboğazı Yolu İçin Kritik Rapor: Denetimler Rekor Seviyede Ancak Kesin Çözüm Bölünmüş Yol

Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek
Haber

Ağlasunlu minik yüreklerden büyük destek

Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?
Haber

Doğal temizlik gerçekten işe yarıyor mu? Sirke ve karbonat yeterli mi?

Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı
Haber

Bucaklı Fenomen Survivor hayali için Bucak’tan yola çıktı

Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.