Konyaaltı Belediye Meclisi, 2022 yılının son toplantısında 16 gündem maddesini karara bağladı.
Konyaaltı Belediye Meclisi, Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı için toplandı. Belediye hizmet binası içerisinde yer alan Beydağları Salonu’nda gerçekleşen toplantının açılışını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, aralık ayı meclis toplantısının yılın son toplantısı olduğunu ifade ederek, gelecek yeni yıl için güzel temennilerini aktardı.
Başkan Esen, “Yeni yıl inşallah hepimize güzellikler getirsin. Sağlık, mutluluk, huzur getirsin. Yeni yılda huzurlu bir şekilde bir arada olmayı diliyorum’’ dedi. Yılın son meclis toplantısında 16 gündem maddesi karara bağlanırken, 2023’ün ilk meclis toplantısının 5 Ocak Perşembe günü yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
Konyaaltı Belediyesi, kırsal bölgelerde yer alan ve yoğun yağışlarda taşma tehlikesi bulunan derelerde temizlik ve genişletme çalışmaları yapıyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, her türlü önlemi alacaklarını belirterek, "Ancak yalnız da kalsam da bunu geri adım atmayacağım” dedi.
Konyaaltı Belediyesi, deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine yem ve saman desteğini sürdürüyor.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kapılarını depremzede vatandaşlara açan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi’ni ziyaret ederek vakıfta ikamet eden afetzedelerin ihtiyaçlarını dinledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, okulda yenileme çalışması yaptıklarını ve yakında sürpriz bir proje ile hizmete açacaklarını duyurdu.
Konyaaltı Belediyesi, yarıyıl tatili dolayısıyla ‘Çizmeli Kedi’ adlı müzikli ve danslı çocuk oyununu çocuklarla buluşturdu.