Antalya / Korkuteli

Korkuteli Belediyesi Tarafından İkinci El Araba Pazarı açıldı

Korkuteli Belediyesi ikinci el otomobil alışverişi yapmak isteyen vatandaşlar için ‘Açık Oto Pazarı’nı hizmete açtı. Kapalı Hayvan Pazarı ve Borsası alanında kurulan pazara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Korkuteli Belediyesi Tarafından İkinci El Araba Pazarı açıldı

Korkuteli Kapalı hayvan Pazarı ve Borsası alanında açılan “ Açık oto Pazarı” Korkuteli Belediyesi tarafından, ikinci el otomobil alım satımı yapmak isteyen vatandaşların, her türlü mevsim koşulu altında hizmet almalarını sağlayacak şekilde düzenlendi. Korkuteli Açık Oto Pazarının açılışını Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek bizzat yaptı.

Pandemi kuralları göz önünde bulundurularak açılışı yapılan Korkuteli Açık Oto Pazarının açılışında konuşan Başkan İşlek “ Az önce reklam kısmındaki arkadaşlara söyledim. Hem basılı hem de görsel olarak reklamlar hazırlandı. Hem Antalya hem de çevredeki galericilere dağıtılmak üzere hazırlandı. Antalya’daki oto galericilere sms yolu ile haber verilecek. Bu tür organizasyonların büyüyebilmesi için daimi hale gelebilmesi için 6-7 hafta zaman gerek. Satış yapılmasa bile devam edilmesi gerek. Burayı seçmemizin sebebi; güvenlik olması, mescidi, lokantası, oturma noktaları ile kaliteli hizmet vereceğiz. Ancak 10-15 gün içinde Uzunoluk’taki pazarcı esnafı ile toplantı yapacağız Pazar yeri taşınma kararı alınırsa Açık Oto Pazarını oraya taşıyacağız. Orada da tuvalet, mescid, güvenlik kameralarımız mevcut. Hep beraber oturup karar veririz. Orası olursa daha güzel olur merkeze yakın olur. Ancak pazarcılarımız orda kalma kararı alırlarsa yine başka iki noktaya baktırıyoruz. Merkezde olması için elimden geleni yapacağım.

2021 sonunda seneye bugünlerde inşallah güzel bir oto pazarına sahip oluruz. Telefonum açık biliyorsunuz. İstek talep öneriler tamamına açığım. Siyaset yapmadıktan sonra, birbirimizin ekmeğine çok fazla el uzatmadıktan sonra, kalbimizi temiz tutup hep birlikte görüşümüz ne olursa bu Korkuteli için birlikte yapamayacağı hiçbir şey yok. Buradaki arkadaşlarımız size daima yardımcı olacaklar. Sizde kurallara riayet ederseniz memnun oluruz. Allah bereketli bol kazanç nasip etsin.” İfadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli  ve Elmalı  Köylerinde ne yaptı
Yerel Yönetim

Başkan Hakan Tütüncü Korkuteli ve Elmalı Köylerinde ne yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Korkuteli’den sonra Elmalı İlçesi’ne geçti. Abdal Musa Türbesi’ni ve Abdal Musa Kültür ve Sanat Evi’ni ziyaret etti, Tekke Köyü sakinleriyle buluştu. Tütüncü’ye ziyaretlerinde Cumhur İttifakı Elmalı Belediye Başkan adayı Durmuş Ali Gökçe eşlik etti

Eski İlçe Başkanı Sancaktar  Karargahı Ankara'ya Kurdu
Yerel Yönetim

Eski İlçe Başkanı Sancaktar Karargahı Ankara'ya Kurdu

Kısa süre önce belediye başkan adaylığı için Korkuteli Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Sancaktar adeta Ankara’ya karargah kurdu.

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.
Yerel Yönetim

Antalya Valisi Hulusi Şahin, üçüncü ilçe ziyaretini Korkuteli’ne yaptı.

Vali Hulusi Şahin Korkuteli İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Hükümet konağında Kaymakam Sezgin Üçüncü, Belediyte Başkanı Ömer Niyazi İşlek ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 Önceki Dönem  CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisine Cevap Veren   Başkan İşlek Bakın Ne Dedi
Yerel Yönetim

Önceki Dönem CHP Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın Set Eleştirisine Cevap Veren Başkan İşlek Bakın Ne Dedi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, CHP Önceki Dönem Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara’nın kendisine yönelik söylemlerine karşı açıklamada bulundu.

CHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Şeyhali Kara  Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i zehir zemberek sözlerle eleştirdi.
Yerel Yönetim

CHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Şeyhali Kara Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Kongrede konuşan CHP Korkuteli eski İlçe Başkanı Şeyhali Kara giderayak Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek’i zehir zemberek sözlerle eleştirdi.

Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı Emekliler Merkezi
Yerel Yönetim

Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı Emekliler Merkezi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı Emekliler Merkezi çok yakında hizmet vermeye başlayacak.