Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 2023 Yılı yaz Kur'an-ı Kerim kurslarında eğitim görecek öğrencilere yönelik sportif faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla Korkuteli İlçe Müftülüğü ile Korkuteli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Korkuteli İlçe Müftülüğünde gerçekleşen imza törenine İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Oktay Bingöl ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli Mehmet Burak Yuluk katıldı.
İmzalanan protokol kapsamında yaz Kur'an-ı Kerim kurslarında eğitim gören öğrenciler, cami ve Kur'an-ı Kerim kurslarında müftülük tarafından sunulan din ve değerler eğitiminin yanında Gençlik ve Spor Müdürlüğünün hizmetlerinden de istifade edecekler.
Antalya Korkuteli'nde Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan 2023 yılı 1. dönem hafızlık tespit sınavında başarılı olan 6 öğrenciye belgeleri teslim edildi.
Deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye genelinde Burdur ve birçok ilin direkt fay hattı üzerinde bulunduğuna dikkat çekerek olası büyük depremlerin sonuçlarına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Burdur’da siyasi gerilimde Ak Parti İl Başkanı Özboyacı, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Say’a “milletvekili adayı ol” çağrısında bulundu.
Karamanlı İlçesi programına Kaymakamlık ziyareti ile başlayan Vali Baydar Bilgihan, İlçe ile ilgili ekonomi, eğitim, sağlık, devam eden yatırımlar ve hizmetler ile ilgili Kaymakam Gökhan Arslan'dan brifing aldı.
Arslanlı A.Ş., Irak’a yönelik ihracat projeleriyle dikkat çekiyor. IKBY’de stratejik iş birlikleri ve yenilikçi ürünlerle büyüme hedefleniyor.
Burdur’un Bucak ilçesinde Hataylılar, 6 Şubat deprem şehitlerini anmak için pişi ikram etkinliği düzenledi. Etkinliğe ilgi yoğundu.
Yorumlar (0)