Antalya / Korkuteli

Korkuteli Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Halil Kara Seçim startını verdi

Korkuteli Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın seçim ofisi açılışı bugün öğle saatlerinde gerçekleşti

Korkuteli Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Halil Kara Seçim startını verdi

Korkuteli Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın seçim ofisi açılışı bugün öğle saatlerinde gerçekleşti. Adeta gövde gösterisi şeklinde geçen açılışta konuşan Halil Kara, “Biz seçimi kazansak ta kaybetsek te Korkuteli’de yaşamaya devam edeceğiz. İşi bitince Korkuteli’yi terk edenlerden olmayacağız.” Şeklindeki ifadeleri dikkat çekti.

CHP VE İYİ PARTİDEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Seçim çalışmalarını bir süredir devam ettiren Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Halil Kara’nın Korkuteli seçim ofisinin resmi açılışı bugün gerçekleşti. Açılışa gerek CHP’nin, gerekse İyi Partinin üst düzey yöneticileri ile Millet İttifakının Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’in katılması, açılışın oldukça kalabalık bir partili grubunun önünde gerçekleşmesine yol açtı. Seçim bürosu açılışına Böcek’in yanı sıra İYİ Parti Milletvekilleri Hasan Subaşı, Feridun Bahşi, Döşemaltı Belediye Başkanı Turgay Genç, CHP geçmiş dönem Milletvekili Tuncay Ercenk, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Korkuteli eski Belediye Başkanı Hasan Gökce, Elmalı Belediye Başkan adayı Halil Öztürk, CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve İyi Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz, CHP eski İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, CHP Belediye Meclis Üyesi Süleyman Memioğlu, İyi Parti Meclis Üyeleri İrfan Yılmaz, Mehmet Kılınç gibi isimler katılım gösterdiler.

“ANAP, DYP VE MHP MECLİS ÜYELİĞİ YAPTIM”

Açılış konuşmasını yapan Millet İttifakı adayı Halil Kara, “Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti’nin oluşturduğu millet ittifakının, Korkuteli belediye başkan adayı Halil Kara olarak, hepiniz beni tanıyor, biliyorsunuz. Bundan eminim ancak, yine de kısa bir özgeçmiş ile sizlere kendimi takdim etmek istiyorum. 1962 yılında Küçükköy’de doğdum. İlk orta ve lise tahsilimi, ilçemizin okullarında tamamladım. İnönü Üniversitesi Fizik Bölümünü kazanmama rağmen, tercihimi iş hayatına atılmaktan yana kullandım. 1996 yılından beri, aile şirketimizin yöneticiliğini yapmaktayım. Doksanlı yıllarda Kooparatif yönetimi ve Spor kulübü başkanlığı yaptım. Siyasi hayatıma, 1978 yılında Ülkü ocakları okul temsilcisi olarak başladım. Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi’nden iki defa belediye meclis üyesi olarak seçildim. Son olarak ta, yine hepinizin malumu olduğu üzere 2014 yılında milliyetçi hareket Partisinden belediye meclis üyesi seçildim. İki yıldır da, encümen üyeliği yapmaktayım. Siz değerli hemşerilerimin teveccühleri nedeniyle, Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti yönetimleri ve değerli İlçe Başkanlarımın teklifleri, İl Yöneticilerimizin olurlarıyla, millet ittifakının Korkuteli belediye başkan adayıyım. Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Niyet hayır, akıbet hayır olur inşallah. Hayali kurulan, keşfedilen ve keyifle yaşanan bir Korkuteli için çıkılan yolun startını, buradan veriyoruz.” Dedi.

KORKUTELİ’Nİ BURADA YAŞAYAN, İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINIZDA OLANLAR YÖNETSİN”

“Burası Korkuteli, burası yayla, havası-suyu sert, insanı merttir Korkuteli’mizin. Selçuklu medeniyetinin izlerini taşıyan, Tekelioğlu beyliğine 45 yıl başkentlik yapmış bu şehirde, tarihimize ve kültürümüze odaklanarak, yüksek katma değer üretmek istiyoruz. Bunu parasal ve beşeri sermayeyi cezbeden bir kentleşme politikası ile uygulamak istiyoruz. İlçe merkezimizi ve mahallelerimizi, makul süreli planlarla rehabilite etmek istiyoruz. En önemlisi herkesi, her kesimi kucaklayan, ötekileştirmeyen, ortak yaşam kültürünü teşvik eden, insancıl bir kent kültürü inşa edeceğiz. Biz seçimi kazansak ta kaybetsek te Korkuteli’de yaşamaya devam edeceğiz. İşi bitince Korkuteli’yi terk edenlerden olmayacağız. Kızı-kızanı, torunu-torbası, yaşlısı-genci, köylüsü-çiftçisi, işçisi-emeklisi, herkesimi, herkesi kucaklamak için yola çıktık. Biz istiyoruz ki, Korkuteli’ni bilen, Korkuteli’de yaşayan, iyi gününüzde, kötü gününüzde, her daim yanınızda olanlar, azığını-aşını sizinle paylaşanlar yönetsin Korkuteli’yi.” Şeklinde konuştu.

“ÇALMADAN, ÇIRPMADAN, İSRAF ETMEDEN YÖNETECEĞİZ”

Kara, “Peki bu projeleri hangi kaynaktan çözeceksiniz?? İktidarın desteği olmadan nasıl yapacaksınız? diyenler oluyor. Merkezi hükümet, kendi yatırım projelerini durdurdu. Hepimiz biliyor ve yaşıyoruz ki, büyük bir krizin içerisindeyiz. Merkezi hükümetin kendi derdi kendine yetiyor. Biz kazansak da, kaybetsek te, merkezden yardım bu defa zor. Biz önce kendi kaynaklarımızı israf etmeden, çalmadan, çırpmadan, doğru ve etkin kaynaklar kullanacağız. Bu kürsüden Halil Kara olarak bunun sözünü veriyorum. Şeffaflık, dürüstlük, kaynakları yerinde ve doğru kullanma düsturumuz olacak. Bu Halil Kara sözüdür. Kaynakların kullanımı ile ilgili kararları, muhtarlar ve halkla istişare ederek, sivil toplum kuruluşların desteğini alarak yapma sözü veriyorum. Hayata geçirilebilecek projeler hazırlayacağız. Ayağı yere basmayan, uçuk-kaçık projelerle hayal tacirliği yapmayacağız.” Dedi.

“BÖCEK’LE ANAPTA KESİŞEN YOLLARIMIZ, TEKRAR MİLLET İTTİFAKINDA BULUŞTU”

Projelerimizin gerçekleştirilmesinde en önemli güvence ve ümidimiz elbette ki büyükşehir belediyesi. 20 yıldır Konyaaltında harikalar yaratan, Konyaaltı’nı dünyanın en güzel ilçelerinden biri yapan, Sayın Muhittin Böcek başkanımla, 1994-2004 yılları arasında Anavatan Partisinde kesişen yollarımız, millet ittifakında tekrar buluştu. Başkanımla el ele, gönül gönüle vererek, hayali kurulan, keyifle yaşanan bir Antalya ve Korkuteli için and içtik. Rabbimin Kerem-i izniyle, siz değerli hemşerilerimizin desteğiyle, büyükşehirde Korkuteli’nin öz evladı ile, dünya turizmin başkenti Antalya’ya talibiz. Antalya’nın alternatifi olmayan ilçesi Korkuteli’ye talibiz inşallah. Tutun elimizden. Düşün peşimize… Rabbimizin lütfu ile bu güzel memleketi birlikte yönetelim. Muhittin başkanın sloganı ile sesleniyorum size. Sen-ben yok, biz varız. Ak Parti’nin anketlerinde bile Muhittin Böcek başkanım beş puan önde görünüyor. İnşallah daha iyi olacak, makas daha da açılacak. Hizmet bizden keyfini sürmek sizden diyorum. Keyifle yaşanan bir Korkuteli için sizden destek istiyorum. “ diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BÖCEK, “KORKUTELİ VE ANTALYA’DA YAPILACAK ÇOK İŞ VAR”

Kara’dan sonra söz alan Muhittin Böcek, Korkuteli’nin ata yurdu olduğunu burada yapılacak çok iş olduğunu belirterek, “Desteğiniz ile hem Antalya’yı, hem Korkuteli’ni çok daha güzel hale getireceğiz.” İfadelerini kullandı. Seçim ofisi açılışının gerçekleşmesinin ardından ise Muhittin Böcek, Halil Kara ve beraberindekiler Korkuteli Çarşamba Pazar yerindeki üreticileri, pazarcıları ve vatandaşlarla bir araya geldiler. detay Korkuteli

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 07 Mayıs hava durumu
Bölgesel

Antalya ve ilçelerine dikkat! İşte 07 Mayıs hava durumu

Antalya, Akseki, Aksu, Alanya, Demre, Döşemealtı, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradi, Kaş, Kemer, Kepez, Konyaaltı, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Muratpaşa, Serik 07 Mayıs Salı günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkları düşecek mi? İşte günlük 07 Mayıs hava durumu raporu

Antalya elektrik kesintisi! 08 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler
Bölgesel

Antalya elektrik kesintisi! 08 Mayıs Antalya elektrik kesintisi yaşanacak yerler

Antalya'da 08 Mayıs Çarşamba günü elektrik kesintisi var mı? Antalya'da yarın elektrikler kesilecek mi? Antalya'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi
Bölgesel

Korkuteli Osmankalfalar Köy Konağının İcradan Satışını Başkan Caran Engelledi

Korkuteli Belediyesinin borçları sebebiyle Osmankalfalar köy konağının icra yoluyla satışa çıkarılacağını öğrenen belediye yetkilileri önceki dönemde görevli kişilerce yapılan yanlış işlemler sebebiyle böyle bir olayın gerçekleştiğini olayın ortaya çıkmasının ardından satışın iptal edildiği bildirildi.

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu
Spor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı Türkiye Kupasını Alan taraf oldu

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası final maçında, Armada Praxis Yalıkavak Spor’u 30-21 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

Antalya Muratpaşa Belediyesinin Derdi Büyük işte sebebi
Yerel Yönetim

Antalya Muratpaşa Belediyesinin Derdi Büyük işte sebebi

40 yıl öncesine dayanan kamulaştırmalarla ilgili davaların peş peşe sonuçlanmaya başlamasıyla milyarlarca liralık tazminat ödemeleriyle karşı karşıya kalan Muratpaşa Belediyesi, konuyla ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme amaçlı açıklama yaptı...

Antalya  Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü
Yerel Yönetim

Antalya Kepez Belediyesi Mali Krizi Çözüldü

Antalya Kepez Belediye Meclisi, önceki yönetim döneminde açılan bazı davalardan dolayı belediyeye haciz yapılması işlemini kredi teminat mektubu ile çözdü.