Burdur

Başkan Okan: “CHP, Burdur’u Tek Caddeye Mahkum Etti”

Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Burdur’un trafik sorununu dile getirerek basın açıklamasında bulundu. Yapılan açıklamada Gazi caddesini çift yönlü yol uygulamasıyla Gazi caddesi ve Adliye caddesi esnafının mağdur ettiğini belirten Başkan Okan “Burdurlu …

Başkan Okan: “CHP, Burdur’u Tek Caddeye Mahkum Etti”

Burdur AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, Burdur’un trafik sorununu dile getirerek basın açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamada Gazi caddesini çift yönlü yol uygulamasıyla Gazi caddesi ve Adliye caddesi esnafının mağdur ettiğini belirten Başkan Okan “Burdurlu hemşerilerimizin beklediği ikinci caddemizin başlangıcı olan, Köprübaşından başlayarak Tabak Sokak, Gökdemir Sokak’la devam eden müze parkı altına ulaşan 1987 yılındaki imar planında 7 metrelik yol genişliği olan sokaklarımızı, 2012 imar revizyonu ile AK Parti Belediyesi cadde olacak şekilde 12 metreye çıkarma teklifinde bulunmuştu. Fakat CHP meclis üyeleri ise 15 metreye çıkarma teklifinde bulunarak 15 metrelik yol güzergahı değişikliği ve yol genişletmesi oybirliği ile onaylanmıştır. 2014 yerel seçimlerine kadar Ak Parti Belediyesi kamulaştırma için mahkemeyi kazanmasına rağmen, mal sahipleri ile görüşmeler yaparak bir uzlaşma noktasına getirmişti. Ali Orkun Ercengiz ise 5 yıl yönetimi boyunca tabak sokak ve Gökdemir sokakla hiçbir şekilde ilgilenmemiş, gazi caddesinde çift yön uygulamasına geçerek şehir içi ulaşımını tek caddeye mahkûm etmiştir. Bu sebeple Gazi caddesi ile Adliye caddesi esnafını ’da mağdur etmiştir.” dedi.

CHP belediyesinin kendi menfaatini düşündüğünü belirterek sözlerine devam eden Başkan Okan: “Konsere, promosyona, yemeklere milyonlar harcayan CHP Belediyesi ne hikmetse şehrimizin trafik sorununun çözümü olan ikinci caddesi için kamulaştırmaya bir kuruş bile harcama tenezzülünde bulunmamıştır. Ama CHP’li Belediye başkanı Ali Orkun Ercengiz kendi menfaatine olan ve kendi siyasi çıkarına olacak nüfuslu kişilerin kamulaştırmalarını yapmakta tereddüt etmemiştir.

Ak Parti ve Belediye meclis üyeleri olarak Şehrimizi geriye götürecek tek caddeye mahkum edecek, bu yanlış kararı en kısa zamanda yargıya taşıyacağız. Ne olursa olsun Ak Parti Belediyeciliği olarak mülk sahiplerini mağdur etmeden, Şehrimizin en önemli trafik sorununa çözüm olacak bu ikinci caddeyi açacağız.” dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AK Parti Burdur'da otopark yönetmeliği değişikliği önerisi sundu
Bölgesel

AK Parti Burdur'da otopark yönetmeliği değişikliği önerisi sundu

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanlığı, Burdur Belediyesi'nde ruhsat bekleyen projeler için çözüm önerisi olarak otopark yönetmeliğinde değişiklik yapılmasını önerdi.

Başkan Hüseyin Okan'dan Burdur'a müjdeli haber
Bölgesel

Başkan Hüseyin Okan'dan Burdur'a müjdeli haber

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Okan, 10 yıl süreyle yolları bozulmamak şartıyla Menderes, Bağlar ve Hızırilyas mahallelerinde yapı izni olan ve elektrik ve su aboneliği bulunan vatandaşların doğalgaz hizmetine kavuşacağını açıkladı.

Menderes Türel Burdur Esnafıyla buluştu
Bölgesel

Menderes Türel Burdur Esnafıyla buluştu

AK Parti Genel Merkezinin Türkiye Yüzyılı sloganıyla “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” programı Burdur'da gerçekleşti.

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi, Mazbatasını Aldı
Yerel Yönetim

AK Parti Burdur İl Başkanı Mengi, Mazbatasını Aldı

Güven tazeleyerek Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanlığına yeniden seçilen Volkan Mengi mazbatasını aldı.

İlk Ziyaret AK Parti’den
Bölgesel

İlk Ziyaret AK Parti’den

AK Parti, ilk adımı atarak, Başkan Ercengiz’i ziyaret etti

AK Parti Heyetinden Başkan Ercengiz'e Ziyaret
Bölgesel

AK Parti Heyetinden Başkan Ercengiz'e Ziyaret

AK Parti Heyetinden 'Cumhuriyet Meydan Projesi' ziyareti