Taceddin Akbaş

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı...

Taceddin Akbaş

ABD’NİN İSRAİL’E 26 MİLYAR DOLAR YARDIM ETMESİ GAZZE’NİN 26 MİLYAR YERİNDEN VURULMASI DEMEKTİR!

Hepimizin bildiği, bilemesi gerektiği gibi, Siyonist İsrail’in Emperyalist, karşılıksız ve sınırsız destekçisi olan Amerika Bitişik! Devletleri’nin (ABD) Temsilciler Meclisi; Gazze’ye aylardır bomba yağdırarak güzel ülkeyi kan gölüne çeviren ve tıpkı bir vampir gibi 10 binlerce masum insanın, kadının kızın, çoluğun çocuğun kanını emen ve soy kırım yapan İsrail’e 26 milyar; Rusya ile savaştırdığı Ukrayna’ya 61 milyar, Komünist Çin’in antikomünist rakibi Tayvan’a 8 milyar Dolar olmak üzere toplam 95 milyar Dolarlık güvenlik, yani kendi güvenliklerini sağlayacaklarını düşündüğü ülkelere gönderilecek olan yardım paketini onayladı…

ABD Senatosundan geçmesine de kesin gözüyle bakılan Yardım Paketi Biden’ın onayından sonra yürürlüğe girecek, ardından da ilgili ülkelere gönderilecek…

Gerisi neyse amma, İsrail’e gönderilecek olan 26 milyar Dolar ile İsrail 26 milyar bomba veya mermi ya da kurşun alacak ve bu silahlarla binlerce Filistinliyi ve Gazzeliyi öldürecek, daha doğrusu şehid edecek! Ve aşağıda iktibas edeceğim yorum bana değil, ABD’nin Temsilciler Meclisi Başkanı Mike Cohnson’a ait… Cohnson, “Biz söz konusu ülkelere askerlerimizi değil, kurşunlarımızı göndereceğiz…” diyerek Emperyalist-yayılmacı ABD’nin bozuk olan sütünü açık ve itiraf etti, dosta düşmana îlân etti! Ve ABD’nin haksız hukuksuz yollardan, hattâ uyuşturucu ve silah tüccarlarından elde ederek gönderdiği ya da göndereceği paralarla alınacak silahlar; Tayvan konusu ayrı, Ukrayna da, Filistin’de ve Gazze’de 10 binlerce masum ve sivil insandan, çoluk çocuktan ve kadından kızdan bazıları katledilecek-öldürülecek, bazıları da şehid edilecek maalesef!

ABD BİR TAŞLA BİRKAÇ KUŞU BİRDEN VURACAK!

Hâsılı; ABD’nin ‘yardım’ adı altında Ukrayna, Tayvan ve İsrail’e yapacağı milyar dolarlarla bu ülkeler yine ABD’deki silah üreticilerinin veya pazarlayıcıların silahlarını satın alacaklar… Dolayısıyla da ABD’nin hem silâh tekellerin kasalarını dolduracak hem güyâ yardım ettiği ülkelerin halklarını kandıracak hem de bu ülkelerin satılık yöneticilerini satın alacak! Çünkü Emperyalist ABD’nin manyak ve bunak Başkanı Joe Biden’ıa göre, birkaç Siyonist veya bir Emperyalist ya da bir tane ABD askeri (coni) öleceğine-öldürüleceğine 10 binlerce Ukraynalı, Tayvanlı ve 100 binlerce Gazzeli veya Filistinli ölse daha iyi!

AMERİKA GIRTLAĞINA KADAR BATTIĞI AFGANİSTAN, AFRİKA, UKRAYNA VE GAZZE BATAKLIĞINDAN ÇIKMAK İÇİN KAMİKAZE DALIŞILAR YAPIYOR!! AMMA VELÂKİN BOŞA ÇABALIYOR!!! YANİ ABD KENDİ KAZDIĞI KUYUYA KENDİSİ DÜŞECEK GİBİ GÖZÜKÜYOR. ÇÜNKÜ AMERİKA YILLARDIR ‘BİRÇOK ÜLKENİN…’ KUYUSUNU KAZIYOR..!!

At hırsızları, seyisler, kovboylar ve şeytanlaşmış insan(lar) tarafından keşfedilen ve daha bundan 200 küsur yıl önce kurulan Emperyalist Amerika Bitişik Devletleri (ABD), kendi vatandaşlarıyla birlikte daha bundan 75 yıl önce kurulan Siyonist İsrail’i kollayıp gözetmek için dünyayı ateşe vermeyi, kendi dümen suyuna girmeyen ülkeleri yakıp yıkmayı ve satın alamadığı ülke yöneticilerin bir şekilde yok etmeye veya yönetimden uz aklaştırmaya çalışıyor ve bunda çoğu zaman başarılı da oluyor maalesef. Çünkü ABD kör şeytanın gözü açık askeri gibi çalışıyor! Ki, ABD bunu insan haklarını koruma, kadın ve çocuk hakları ile ülkelere demokrasi getirme gibi yutturmacalarla yapıyor!

JEO BİDEN’A GÖRE İSRAİL’E, “UKRAYNA’YA ve TAYVAN’A” YAPILAN YARDIMLAR ABD’YE YATIRIM OLARAK DÖNECEK

Velhâsıl-ı kelâm; bunak Biden bu sözü söylerken belki ne dediğini bilmiyor ama bilinç altında yatan bir gerçeği, yani ülkesinin dünyaya verdiği rolü ve yaptığı yardımların sonuçlarını özetliyor! Daha açıkçası ve daha doğrusu ABD balıkları beslemek için değil, tutmak için olta atıyor. Ancak bunu çok az kişi ve ülke yöneticisi biliyor veya anlıyor maalesef! Oysa aklın yolu birdir ve ABD’nin yaptığı alenî bir hiledir, açık bir kandırmacadır!

Hülâsâ-i netice; ABD’nin bir zamanlar Ülkemize ‘Marshall Yardımı’ adı altında yaptığı sözde süt (tozu), hattâ ne idiğü belirsiz gıda desteği ne ise; bu gün İsrail’i ve Tayvan’a ne eder ne kadar etkiler veya etkilemez onu bilmiyor-bilemiyorum ama, çok sayıda Filistin’ linin/Gazze’linin, masum sivilin, kadının kızın ve çoluğun çoğun kesin şahadetine ve gâzî olmasına neden olacaktır! Ancak, herkes şundan emin olsun ki, başta Başkan Biden ve Netanyahu olmak üzer ABD’li ve İsrailli yöneticiler döktükleri kanda boğulacaktır! Çünkü ‘alma mazlumun âhını çıkar aheste âheste!’ Yani, ABD’yi yöneteler de İsrail’i yönetenlerde ve bu zulümler karşısında hiçbir şey yapmadıkları gibi buğuz bile etmeyen-edemeyen Müslümanlar da aynı akıbete uğrayacaklardır! Çünkü ‘beşer zulmeder, kader eder!’ Ve ‘zulüm ile abad olanın âhiri berbad olur..!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

HAKSIZLIĞIN KARŞISINDA SUSAN, DİLSİZ ŞEYTANDIR!

Hadis-i Şerif

HAKSIZ ZÂLİM, GÜÇSÜZ HAK ÇARESİZDİR…

HAKLI OLAN BİR DAVA, ER GEÇ MUZAFFER OLUR...!

BİR ŞAHSA KARŞI YAPILAN HAKSIZLIK, HERKESE KARŞI

YAPILMIŞ BİR TEHDİTTİR!..

HAKSIZLIĞIN SONU, SÜREKLİ BİR FELÂKET KORKUSUDUR

HAKSIZLIK YAPANIN SEFÂLETİ, HAKSIZLIĞA UĞRAYANIN

SEFÂLETİNDEN DAHA FECÎDİR ve HAKSIZLIĞA HER KABUL

EDİLİŞ, DAHA BÜYÜĞÜNÜ DOĞURUR… Ve HAKSIZLIĞA

SAPIP BÜTÜN İNSANLAR SENİ TAKİP EDECEĞİNE,

ADALETLE HAREKET EDİP TEK BAŞINI KAL DAHA İYİ OLUR!

Özlü sözlerden seçmeler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

04
MAYIS

2024

Bazı çevreler 'Bir zamanlar Demirel, Özal, Erbakan ve Akbulut'a yaptıklarının bir benzerini' şimdi de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yapıyorlar!

Taceddin Akbaş'ın 'Bazı çevreler 'Bir zamanlar Demirel, Özal, Erbakan ve Akbulut'a yaptıklarının bir benzerini' şimdi de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a yapıyorlar!' adlı köşe yazısı Devamı

03
MAYIS

2024

Tarım fuarımız, tarımımızın 'Can Simidi' olur İnşaallah!

Taceddin Akbaş'ın 'Tarım fuarımız, tarımımızın 'Can Simidi' olur İnşaallah!' adlı köşe yazısı Devamı

02
MAYIS

2024

'Dünya Basın Özgürlüğü Günü' ve gazetecilerin özgürlükleri

Taceddin Akbaş'ın ''Dünya Basın Özgürlüğü Günü' ve gazetecilerin özgürlükleri' adlı köşe yazısı Devamı

01
MAYIS

2024

Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!

Taceddin Akbaş'ın 'Karayolu güvenliği ve trafik haftası ile iş güvenliği haftasını kutlarken!' adlı köşe yazısı Devamı

30
NİSAN

2024

Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı

Taceddin Akbaş'ın 'Bayramlar kavga dövüş değil barış nedeni olmalı' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum

Taceddin Akbaş'ın 'Bugün ben 'Kardeş Haftası'na bir daha değinmek istiyorum' adlı köşe yazısı Devamı

29
NİSAN

2024

Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü

Taceddin Akbaş'ın 'Gün 'Hazreti Mevlanaları ve Hacı Bektaş-ı Velileri örnek alma günü' adlı köşe yazısı Devamı

27
NİSAN

2024

Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kardeşlik haftası kutlu tüm müslümanlar kardeş olsun' adlı köşe yazısı Devamı

25
NİSAN

2024

ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!

Taceddin Akbaş'ın 'ABD'nin İsrail'e 26 milyar dolar yardım etmesi Gazze'nin 26 milyar yerinden vurulması demektir!' adlı köşe yazısı... Devamı

25
NİSAN

2024

'Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun

Taceddin Akbaş'ın ''Veteriner Hekimlerin günleri kutlu' Türkiye İstatistik Kurumu var olsun' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti
Bölgesel

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu Öğrencisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etti

Burdur Abdi Özeren İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenim gören Azra Ahsen Büyükyorulmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Abdurrahman Tutdere su gelmeden gitmeyeceğim dedi
Bölgesel

Abdurrahman Tutdere su gelmeden gitmeyeceğim dedi

Deprem bölgesi Adıyaman’da, konteyner kentte yaşanılan su sorununu dile getirmek isteyen vatandaşların yaptığı eylem yerine gelen Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sular gelene kadar muslukların başında bekledi.

Başkan Bucak'ı salladı! Erdoğdu'nun arkasında Devlet var
Bölgesel

Başkan Bucak'ı salladı! Erdoğdu'nun arkasında Devlet var

Bucak MHP, 31 Mart'ta seçimlerde zafere ulaşacağına dair iddialı. MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan, MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Yusuf Erdoğdu ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan'ın katılımıyla gerçekleştirilen basın açıklamasında, MHP'nin Bucak'ta güçlü bir adaya sahip olduğu ve seçimlerde zafer kazanacağına dair mesajlar verildi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Mısır’da bir araya geldi
Dünya

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile Mısır’da bir araya geldi

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 6. Orta Doğu turu kapsamında geldiği Mısır’da Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu sözümüzü tutacağız dedi
Yaşam

Bakan Abdulkadir Uraloğlu sözümüzü tutacağız dedi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, seçim sürecinde ne söz verdilerle yapacaklarını belirterek “Genel seçime kadar 4 yıl, mahalli seçime kadar 5 yıllık bir süre var.

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal 'dan muhteşem Proje tanıtımı
Yerel Yönetim

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal 'dan muhteşem Proje tanıtımı

Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı proje tanıtımında Korkuteli Cumhur İttifakı gövde gösterisi yaptı ,tanıtıma Daha önceki Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Antalya milletvekili Abdurrahman Başkan, Hilmi Durgun, il ve ilçe belediye başkan adayları, Cumhur İttifakı’na mensup partilerin il ve ilçe yönetimleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle partililer katıldı.