ÇAMDER (Çamlık Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) tarafından düzenlenen Kremna Kültür ve Tarım Festivali, yerel halkın sosyal, kültürel ve ekonomik dinamiklerine katkı sunmayı amaçlıyor.
Festival, 9 Ağustos 2025 Cumartesi günü Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık Köyü Hacıbağ Mahallesi Top Sahası’nda gerçekleşecek. Etkinlik saat 15.00’te başlayacak.
15.00–18.00 saatleri arasında yerel sanatçılardan oluşan ön gruplar sahne alacak. Ardından saat 19.00’da keşkek ikramı ve resmi program açılışı yapılacak.
Protokol konuşmalarının ardından halk oyunları gösterisi sahneye taşınacak. Müzikseverler içinse iki önemli isim sahnede olacak:
Arda Kaplan saat 19.00’da
Arzu Gök saat 21.00’de izleyiciyle buluşacak.
Festival süresince çocuklar için şişme balon parkurları, palyaço yüz boyama etkinlikleri ve çeşitli yeme–içme stantları alanda yer alacak.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)