Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yeni eğitim öğretim döneminde depremzede öğrencilere kısmi zamanlı çalışma ile beslenme burslarında öncelik tanıyacak.
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve pek çok ilimizi etkileyen depremlerin ardından Hatay’da kurduğu aş evi ile bölgedeki çok sayıda insana beslenme desteği sağlayan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yeni eğitim öğretim yılında da üniversite bünyesinde kısmi zamanlı olarak çalıştırılacak öğrencilerin seçiminde ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere vereceği beslenme burslarında, depremzede öğrencilere öncelik tanıma kararı alarak toplumsal dayanışmanın gücünü bir kez daha gösteriyor.
MAKÜ’nün sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştireceği bu adım, depremin etkilerini hafifletmek ve eğitim hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına depremzede öğrencilere büyük bir destek sağlayacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)