Burdur

Mehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü Sözü

Mehmet Şimşek, Burdur'da motor sporları tutkunları için bir Motor Sporları Aktivite Kampüsü yapma sözü verdi. Detaylar haberimizde...

Mehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü Sözü

MEHMET ŞİMŞEK “MOTOR SPORU “TUTKUNLARINA MÜJDEYİ VERDİ: SPOR TOTO TEŞKİLATI BURDUR İÇİN AKTİVİTE KAMPÜSÜ YAPACAK.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Burdur’da faaliyet gösteren Hobi Fest ve BMSK15 modifiyeli araçlar kulübü üyeleriyle bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Motor Sporları Aktivite Kampüsü projesi hakkında konuşan Şimşek, “İlimizin 4 ayrı lokasyonun da yer belirledik, şu anda sadece oturup neresi olması gerektiğine karar vereceğiz. Bazıları 10 yıldır söz veriyor hala yapmadı, yine yapacakmış gibi bugün açıklama yapıyorlar. Yani takdiri ben sizlere bırakıyorum. Allah’ın izniyle bunu biz en kısa sürede gerçekleştireceğiz. İlimize, memleketimize, siz sporseverlere, motospor sevenlere hayırlı uğurlu olsun. Biz bunu hep birlikte yapacağız. Hep birlikte değerlendirerek icraata geçireceğiz ve bu hizmeti siz değerli arkadaşlarımızın hizmetine sunacağız. Buna emin olun. Buradan söz veriyorum. Bu sözü yerine getirmek bizim boynumuzun borcu.” dedi.

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Burdur’da faaliyet gösteren Hobi Fest ve BMSK15 modifiyeli araçlar kulübü üyeleriyle bir araya geldi. Başkan adayı Mehmet Şimşek, kendilerine drift, motor sporları, drag pisti talebi geldiğini söyleyerek talebi yerine getirmek için çalışmalara başladıklarını ifade ederek en kısa zamanda talep edilen projeyi yerine getireceklerinin sözünü verdi.

Başkan adayı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“ÇALIŞMALARIMIZI YAPTIK, NERESİ OLMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERECEĞİZ”

“Arkadaşlarımız saha çalışmalarımızda bize “Bir drift pisti lazım, motor sporlarını yapılabileceğimiz bir alan lazım bize drag pisti lazım.” dediler. Arkadaşlarımız bizzat bize ulaştılar. Bizde araştırdık ve baktık ki bunun zorluğu yok. Yani sadece şehirden uzak bir yerde trafiğe kapalı özel alan olması gerekiyor. Bu özel alanda da insani ölçüde bir tuvaleti, kafeteryası, tribünü olan keyifle vakit geçirebilecekleri bir yer istediler. Biz bu anlamda çalışmalarımızı yaptık. İlimizin 4 ayrı lokasyonun da yer belirledik, şu anda sadece oturup neresi olması gerektiğine karar vereceğiz.

“BU PİSTİ YAPMAK İÇİN HAZIRIZ, KARARLIYIZ”

Sadece şu kadar bir ipucu vereyim, örneğin biz geçen gün İstasyon Park projemizi açıkladık, önümüzdeki günlerde de Şeker Plajı ile ilgili projemizi açıklayacağız. Orada olağanüstü güzellikte mekanlar var, o mekanları biz herkesin keyifle kullanabileceği alanlara dönüştüreceğiz. Belki orada belki diğer belirlenen 3 ayrı lokasyonda beraberce karar vereceğiz. Sizlerin istemiş olduğu bu pisti artık biz burada gerçekleştirmek için hazırız, kararlıyız.

“BAZILARI 10 YILDIR SÖZ VERİYOR HALA YAPMADI”

Bununla ilgili sayın vekillerimiz geçen hafta Ankara'da Spor Toto ile bir görüşme yaptılar. Biz bunun sözünü size rahatlıkla verebiliyoruz. Biz bu projeyi Spor Toto’nun destekleriyle gerçekleştireceğiz. O yüzden bugünü seçtik bugün de anlamlı bir gün bunun altını çiziyorum. Bu anlamlı günü unutmayın. Bu sözü biz burada verdik. Bazıları 10 yıldır söz veriyor hala yapmadı, yine yapacakmış gibi bugün açıklama yapıyorlar. Yani takdiri ben sizlere bırakıyorum. Allah’ın izniyle bunu biz en kısa sürede gerçekleştireceğiz. İlimize, memleketimize, siz sporseverlere, motospor sevenlere hayırlı uğurlu olsun. Biz bunu hep birlikte yapacağız. Hep birlikte değerlendirerek icraata geçireceğiz ve bu hizmeti siz değerli arkadaşlarımızın hizmetine sunacağız. Buna emin olun. Buradan söz veriyorum. Bu sözü yerine getirmek bizim boynumuzun borcu.”

Mehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü SözüMehmet Şimşek'in Burdur'a Motor Sporları Aktivite Kampüsü Sözü

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur'da Heyecan Verici Proje! Tramvay Projesi Tanıtıldı!
Bölgesel

Burdur'da Heyecan Verici Proje! Tramvay Projesi Tanıtıldı!

Burdur Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, "Burdur Tramvay" projesinin tanıtım filmini sosyal medya hesabından paylaştı.

Burdur'da Yeni Dönem! BİSMEK ile İstihdam ve Girişimcilik
Bölgesel

Burdur'da Yeni Dönem! BİSMEK ile İstihdam ve Girişimcilik

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, dezavantajlı gruplara yönelik "Sosyal Girişimcilik Modeli"ni ve BİSMEK'i (Burdur Belediyesi İstihdam ve Merkezi Eğitim Kampüsü) duyurdu.

MAKÜ öğrencileri istedi! Mehmet Şimşek müjdeyi verdi
Bölgesel

MAKÜ öğrencileri istedi! Mehmet Şimşek müjdeyi verdi

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, MAKÜ öğrencilerinin ulaşım sorununu çözeceklerini ve üniversite içi ulaşımı ücretsiz hale getireceklerini açıkladı.

Mehmet Şimşek’ten İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Anlamlı Mektup
Bölgesel

Mehmet Şimşek’ten İlk Kez Oy Kullanacak Gençlere Anlamlı Mektup

Cumhur İttifakı Burdur Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek, Burdur'da ilk kez oy kullanacak gençler için duygusal bir mektup kaleme aldı ve onlardan destek istedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de
Bölgesel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de

Toplantının başında, Denizli iş dünyası ve kentteki sivil toplum kuruluşlarını temsil eden Denizli Platformu adına DTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Erdoğan, kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Şeker Plajı Yeniden Canlanacak! Mehmet Şimşek'ten Yeni Proje
Bölgesel

Şeker Plajı Yeniden Canlanacak! Mehmet Şimşek'ten Yeni Proje

Mehmet Şimşek, yıllardır kendi haline terk edilmiş olan Şeker Plajı'nı yeniden canlandırmak için "Yeni Şeker Plajı" projesini açıkladı. Şimşek, projenin yasal uyumluluğu için gerekli çalışmaları yaptıklarını ve kaynak arayışına girdiklerini söyledi.