Mersin / Akdeniz

Mersin Akdeniz’de asfaltsız yol kalmayacak

Akdeniz’de asfalt çalışmaları sürüyor

Mersin Akdeniz’de asfaltsız yol kalmayacak

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, bir yandan kırsal mahallelerin tarım yollarında soğuk asfalt kaplama çalışması yaparken, kent merkezindeki mahallelerde de sıcak asfalt ihtiyacı duyan sokakları yenilemeye devam ediyor.
Tarımsal üretimin yoğun olduğu kırsal mahallelerin bahçe yollarını soğuk asfaltla kaplayıp üreticilerin ulaşım ve nakliyede yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldıran Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kent merkezinde yer alan mahallelerin sokaklarında da sıcak asfalt kaplama hizmetine hız verdi. Ekipler tarafından geçen haftalarda ömrünü tamamlayan kilitli parke taşlarının söküldüğü Hamidiye Mahallesi’ndeki sokaklara sıcak asfalt dökülmeye başlandı. Finişer yardımıyla sokaklara asfalt döken ekipler, ardından silindir yardımıyla asfaltı düzeltti. Ağır iş makineleri desteğiyle gerçekleşen çalışmaya tanık olan mahalle sakinleri, asfalt taleplerinin kısa sürede yerine gelmesini sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a ve ekiplerine teşekkür etti.

“Asfalt ve kaldırım eksiği olan mahallemiz kalmayacak”
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da yaptığı açıklamada, söz verdikleri gibi ilçe genelinde asfalt, kaldırım ve yol ihtiyacı kalmayan mahalle ve sokak kalmayıncaya dek hizmetlerin aralıksız süreceğini vurguladı. Geçen haftalarda kırsal mahallelerde soğuk asfalt serimi yapılarak özellikle bahçe ve tarım yollarının yenilendiğini hatırlatan Başkan Gültak; “Bir yandan Akdeniz’de yaşayan vatandaşlarımızın gündelik yaşamını kolaylaştırırken, ilçemizi de güzelleştirmeye devam ediyoruz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, hazırladıkları program dâhilinde asfalt, yol ve kaldırım ihtiyacı olan tüm mahallelerimizde gerekli çalışmaları en kısa sürede başlatacak. Vatandaşlarımız da hiç merak etmesin; mevsim koşullarının uygun gitmesiyle birlikte sahada görevli ekiplerimiz, ihtiyaç duyan her mahallemizde sıcak asfalt serimi ve kaldırım yenileme hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam edecek, Akdeniz’de eksiği olan mahallemiz kalmayacak” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muğla'da ki o sapakta ki çalışma sona erdi
Bölgesel

Muğla'da ki o sapakta ki çalışma sona erdi

Akkaya-Yeni otogar arasında başlatılan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında Muğla Barosu ve AVM sapağı arasındaki yolda çalışmalar tamamlanarak trafiğe açıldı.

Burhaniye’de Hastane Kavşağında son demler
Bölgesel

Burhaniye’de Hastane Kavşağında son demler

Burhaniye ilçesinde, yaklaşık iki ay önce başlanan Hastane Kavşağı düzenlemelerinde sona gelindi. Kavşağın 10 gün içinde bitirileceğini anlatan Atölye Şefi Fikret Tursun, bunun devamında da Pelitköy İçmeler kavşağı düzenlemesine başlanacağını kaydetti.

Esenyurt'ta Güvenli Yollar İçin Yenileme Çalışmaları Hızla İlerliyor
Yaşam

Esenyurt'ta Güvenli Yollar İçin Yenileme Çalışmaları Hızla İlerliyor

Esenyurt Belediyesinin asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nazilli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi'nde Yol ve Parke Taşı Çalışmalarına Hız Verdi
Yaşam

Nazilli Belediyesi, Arslanlı Mahallesi'nde Yol ve Parke Taşı Çalışmalarına Hız Verdi

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Arslanlı Mahallesi’ndeki 6 ayrı noktada yeni yol açma, bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışması başlattı.

Haliliye Belediyesi hız kesmeden yeniliyor!
Bölgesel

Haliliye Belediyesi hız kesmeden yeniliyor!

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Sırrın Mahallesinde yürüttüğü kilitli beton parke döşeme çalışmalarıyla yeni yolları mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışmaya devam ediyor
Bölgesel

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışmaya devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde vatandaşların güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi için birçok farklı noktada yol çalışmalarına devam ediyor.