Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Bucak İlçe Başkanı ve Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya GÜMÜŞ, Bucak İlçesine bağlı Alkaya Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.
Saha çalışmaları kapsamında köy halkının sorunlarını dinleyen GÜMÜŞ, Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözüm önerilerini anlattı.
Ziyaret sonrası NNC Haber'e konuşan Hülya GÜMÜŞ; "Alkaya Köyümüz, diğer köylerimize göre daha genç bir nüfus ortalamasına sahip.
Her üç kişiden birinin 30 yaşın altında olduğu bir yerleşim yerini ziyaret ettik.
Köyümüzün yazlıkçıların yaptığı evlerle yaşama şansı yok.
Hayvancılıkla uğraşan hemşerilerimiz her yerde olduğu gibi burada da girdi maliyetlerinin ölçüsüz artışından şikayetçi.
Halbuki AKP hükümeti, son 5 yılda canlı hayvan ithalatına 4.5 milyar dolar ödedi.
AKP Hükümeti yalnız üreticiyi değil, üretim hafızasını da yok etmeye çalışıyor.
Sonuç olarak "Köylü, çiftçi, hayvancı kazanmasın" diye Akp tarafından yurt dışına ödenen 4,5 milyar dolar, ülke genelinde olduğu gibi Alkaya Köyündeki ineklerin de kesime gitmesine neden olmuş.
Hayvancılık, hayvan ithalatı yapan bir lobinin elinde can çekişiyor.
Hayvancılığın yeniden inşası bu haliyle kaçınılmaz.
Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında üretimi destekleyerek hayvancımızın ve çiftçimizin yüzünü güldüreceğiz." şeklinde açıklamada bulundu.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)