AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un Gölhisar ilçesinde halk günü buluşmasına katıldı.
Deprem afeti öncesinde Burdur Merkezde düzenlenen Halk Gününün ardından, Gölhisar ilçesinde de halk günü buluşması yapıldı.
Milletvekili Bayram Özçelik beraberinde AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Gölhisar İlçe Başkanı Mevlüt Erdem eşlik etti.
Halk günü buluşması sonrasında açıklamada, "Burdur Milletvekilimiz Bayram Özçelik ve Burdur Ak Parti İl Başkanımız Mustafa Özboyacı’nın katılımlarıyla Gölhisar Halk Günü Buluşmalarımız kapsamında hemşehrilerimizin talep ve isteklerini dinlediler. Her türlü imkanlarımızla hemşehrilerimiz ile biriz beraberiz. Halk Günü Buluşması yoğun bir katılım ile gerçekleşti. " dedi.


















Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)