Burdur

Milletvekili Özçelik’in Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, “Kadının güçlendirilmesinin aslında toplumun güçlenmesi bilincinden hareketle karşılaştıkları olumsuzlukların giderilmesinin büyük önem taşıdığının bilincinde olan AK Parti Hükümetleri kadının toplumda karşılaştığı tüm engelleri kaldırmayı da …

Milletvekili Özçelik’in Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, “Kadının güçlendirilmesinin aslında toplumun güçlenmesi bilincinden hareketle karşılaştıkları olumsuzlukların giderilmesinin büyük önem taşıdığının bilincinde olan AK Parti Hükümetleri kadının toplumda karşılaştığı tüm engelleri kaldırmayı da uyguladığı politikalar içerisinde olmazsa olmaz olarak kabul etmiş, bunu bir strateji olarak belirlemiştir” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Bayram Özçelik’in kutlama mesajı şöyle: “Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlarımızdır. Unutulmamalıdır ki, her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Yüce dinimiz ve medeniyetimiz, her zaman kadına özel bir önem vermiş ve Kadınlarımızın Hak ve Hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını da önemle çizmiştir. Bu konuda Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV). ‘Kadınların haklarına riayet ediniz. Onlara şefkat ve sevgiyle muamele ediniz. Onlar hakkında Allahtan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allah’ın emaneti olarak aldınız, onların namuslarını ve iffetlerini Allah adına söz vererek helal edindiniz. Sizin kadınlar üzerinde hakkınız, onarında sizin üzerinizde hakları vardır’ şeklinde buyurmuşlardır” açıklamasında bulundu.

AK Parti hükumetlerinin gerçekleştirilen düzenlemelerle kadın hakları, kadının toplum içindeki durumu ile eğitim, sağlık, çalışma hayatı ve toplumu yönetme alanı olan siyaset gibi hayatın tüm alanlarında önemli iyileşmeler sağlandığını vurgulayan Milletvekili Bayram Özçelik, “Bu iyileşmelerin daha da hızlandırılarak devam ettirileceğinin AK Parti hükümetimizin temel hedefleri arasında olduğu bilinmelidir. Kadının güçlendirilmesinin aslında toplumun güçlenmesi bilincinden hareketle karşılaştıkları olumsuzlukların giderilmesinin büyük önem taşıdığının bilincinde olan AK Parti Hükümetleri kadının toplumda karşılaştığı tüm engelleri kaldırmayı da uyguladığı politikalar içerisinde olmazsa olmaz olarak kabul etmiş, bunu bir strateji olarak belirlemiştir. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığımız bu günde sevginin saygının en yücesini hak eden kadınlarımızın şiddet, ayrımcılık, dışlayıcılık gibi uygulamalardan uzak refah içinde bir toplumda yer bulmalarını temenni ediyor, Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyor, sevgi, hürmet ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı
Bölgesel

Bayram Özçelik'ten dikkat çeken açıklama! Tek tek sıraladı

AK Parti Burdur 22,23,24,26 ve 27. Dönem Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Belediye Başkanlığı için neden aday olmak istediğini açıkladı. Detaylar ve video haberimizde...

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı
Bölgesel

Bayram Özçelik, Burdur Belediye başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yaptı

Aylardır adı Burdur Belediye Başkanlığı için kulislerde konuşulan 22,23,24,26 ve 27. dönem Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, aday adaylığı başvurularının son gününde başvuruyu yaptı.

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor
Bölgesel

Gölhisar Çameli ve Dostluk yolunda çalışmalar hızla sürüyor

Isparta-Burdur dostluk yolu ve Gölhisar – Çameli yolu ne durumda ? Burdur Milletvekili Bayram Özçelik açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı
Etkinlik

Bayram Özçelik, Azerbaycan'da Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Türkiye'yi ve TBMM'yi temsilen Azerbaycan'da düzenlenen Haydar Aliyev’in 100. doğum yıldönümü törenlerine katıldı.

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında
Bölgesel

Milletvekili Bayram Özçelik, NNC Haber'de canlı yayında

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçim öncesinde NNC Haber'de canlı yayında sizlerle bir araya geliyor.

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı
Bölgesel

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı

Burdur-Tefenni-Çavdır-Fethiye yolunun 2 köprüsünden Karaçal köprüsünde geçen hafta, Badarmit köprüsünde ise bu hafta inşaat çalışmalarına başlandı.