2023-2024 eğitim öğretim döneminde Muğla’daki Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarının 13 bin 187 olan öğrenci kapasitesi, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde kamulaştırılarak hizmete giren Menteşe Öğrenci Yurdu ve Marmaris Öğrenci Yurdu ile birlikte 14 bin 611’e ulaştı.
Öğrencilerin güvenli, konforlu ve modern bir ortamda eğitim hayatlarını sürdürmeleri için inşa edilen yurtların her türlü ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandığı açıklanırken, Menteşe ilçesinde Bin 500 öğrenci kapasiteli yurt inşaatı devam ediyor. Bodrum ilçesinde ise 500 öğrenci kapasiteli yurt projesi için çalışmalar başladı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)