Muğla, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyçeğiz, Marmaris, Milas, Ortaca, Ula, Yatağan, Seydikemer 25 Ocak Pazar günü hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıkaarı düşecek mi? İşte günlük 25 Ocak 2025 hava durumu raporu
Muğla Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
Bodrum Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18
Dalaman Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18
Datça Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18
Fethiye Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 20
Kavaklıdere Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
Köyçeğiz Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17
Marmaris Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18
Milas Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 19
Ortaca Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17
Ula Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 12
Yatağan Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 16
Seydikemer Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 18
DENİZLERDE HAVA: Rüzgar; güney ve doğu yönlerden 4 ila 6, akşam saatlerinden itibaren kuvvetinde. Dalga Yüksekliği; 1,0 ila 2,0 m. yer yer 2,5 m. civarında. Hava; çok bulutlu, Antalya Körfezi yer yer kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak yağışlı. Görüş; iyi, yağış anında zayıf.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)