Burdur / Bucak

Muhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Isparta dönüşünde Bucak ilçesine gelerek CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destek verdi.

Muhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destek

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Isparta'da düzenlenen Millet Buluşması'nın katılımın ardından Bucak ilçesine gelerek CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destek verdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Isparta'da yaptığı mitingin ardından Bucak ilçesine gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve partililer karşıladı.

KIRAATHANEDE BUCAKLILARLA BULUŞTU

Akşam yemeğini CHP Heyeti ile birlikte yiyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra Sayanora Kıraathanesi'ne geçen Başkan Böcek ve Milletvekili Adayı Gümüş, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Böcek, yaptığı konuşmada her zaman Bucak ilçesinin yanında olduğunu dile getirerek, Milletvekili adayı Hülya Gümüş'e destek vererek TBMM'de yöremizin milletvekili olarak görmek istediğini belirtti.

"HÜLYA GÜMÜŞ'E TÜM BUCAK DESTEK VERMELİ"

Bucak halkının Hülya Gümüş'e destek vermesi gerektiğini ifade eden Böcek, "Burdur'da ilk defa bir kadın milletvekilimiz olsun. Ben her zaman Hülya'nın yanındayım. İnşallah onu mecliste Burdur milletvekili olarak göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İTTİFAK ORTAĞI İYİ PARTİ'YE ZİYARET

Vatandaşlarla buluşmasının ardından Başkan Böcek, CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş ile birlikte İYİ Parti Bucak İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Millet İttifakı olarak 13.Cumhurbaşkanının Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olması için hep birlikte destek vermeleri gerektiğini söyleyen Böcek, 15 Mayıs günü Türkiye'nin yeni bir güne, güzel bir güne uyanması gerektiğini söyledi.

CHP SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİNDE COŞKULU KARŞILAMA

Ziyaretlerinde son olarak CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi'ne giden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

"HÜLYA KIZIMIZIN YANINDAYIM"

Yoğun sevgi gösterileri altında açıklamalarda bulunan Başkan Böcek, "Deprem bölgesinde görevlendirilmemiz nedeniyle Bucak'a daha önce gelemedim. Ama Isparta dönüşü, Bucak'a uğrayarak Hülya kızımızın yanında olduğumu belirtmek istedim. Genç, çalışkan, azimli ve kadın bir adayımızı milletvekili yapmamızın zamanı geldi. Burdur'un ilk kadın milletvekili inşallah Hülya Gümüş olacaktır. Ben sonuna kadar arkasındayım, desteğim hep onunla. Sizlerle 14 Mayıs'a kadar kapı kapı dolaşarak bizim kızımıza destek isteyin. Mücadele edecek ve bu seçimleri kazanacağız. Bucak'a yine gelecek, bizzat seçim ve saha çalışmalarına Hülya için katılacağım. 14 Mayıs'ta Türkiye'nin kaderi değişecek. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanımız, Hülya Gümüş ise Burdur Milletvekilimiz olacak. Ben buna inanıyorum. Sizlerde inanın" ifadelerini kullandı.

Başkan Böcek, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bulunan vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından Bucak ilçesinden ayrıldı.

Muhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destekMuhittin Böcek'ten Bucak'ta Hülya Gümüş'ün seçim çalışmalarına destek

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 5
    BEĞENMEDİM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu
Bölgesel

Bucak'ta 3 genç 23 Nisan'da belediye başkanı oldu

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 3 genç öğrenciye teslim etti. Detaylar haberimizde...

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.
Bölgesel

CHP'li Belediye başkanları yerel yönetimler çalıştayı için Ankara'da.

Antalya büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel,

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret
Bölgesel

Bucak mahalle muhtarlarından Başkan Hülya Gümüş'e ziyaret

Bucak Mahalle Muhtarları, Başkan Hülya Gümüş'ü ziyaret ederek ilçenin güncel durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi verdi. Gümüş, muhtarların taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaları yapacağını belirtti.

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti
Bölgesel

Bucak Muhtarlarından Başkan Gümüş'e Tebrik Ziyareti

Burdur Belediye Başkanı Hülya Gümüş, kendisini tebrik ziyaretine gelen Bucaklı muhtarları makamında konuk etti.

MARBLE İzmir Fuarında Bucak Rüzgarı! Hülya Gümüş Fuarda!
Bölgesel

MARBLE İzmir Fuarında Bucak Rüzgarı! Hülya Gümüş Fuarda!

Burdur Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş MARBLE İzmir Fair 2024 ''29. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarın'' a katıldı.

Hülya Gümüş'e Ziyaretlerin Ardı Arkası Kesilmiyor!
Bölgesel

Hülya Gümüş'e Ziyaretlerin Ardı Arkası Kesilmiyor!

Bucak'ta Geçmiş Dönem Milletvekilliği Yapmış olan Hami Yıldırım, Geçmiş Dönem Belediye Başkanı İsmail Öztop Hülya Gümüş'ü ziyaret etti.