Karabük’te okul sporları gençler voleybol kız ve erkek grup müsabakaları, açılış seremonisinin ardından başladı.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından üç gün sürecek olan müsabakalar başladı. Karabük’te üç gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 10 il, 22 kulüp, 300 sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı ’Okul Sporları Gençler Voleybol Grup’ müsabakaları, Yenimahalle Spor Salonu ve Yenişehir Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, açılış konuşmasında 2023-2024 eğitim-öğretim yılına devam ettiklerini belirterek, okullarda akademik başarıların çok önemli olduğunu ancak bununla beraber gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de bulunmasını istediklerini söyledi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, son yıllarda yapmış oldukları organizasyonlarla Karabük’ün ‘spor kenti’ olarak tanınmasını da sağlamaya çalıştıklarını dile getirdi.
Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin ise konuşmasında, üniversitelerin akademik başarıların yanında öğrencilere sanatsal, kültürel ve sportif yönlerinin olup olmadıklarını da sorduklarını belirtti. Bu tarz çok yönlü bireyler olmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Şahin turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Açılış seremonisine Karabük Vali Yardımcısı Mustafa Şahin Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Karabük Müdürü Mustafa Çalış, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu, şube müdürleri, okul sporları tertip komitesi, teknik heyetler ve sporcular katıldı.
Çekilen toplu fotoğraf sonrası müsabakalar başladı. İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)