Uşak merkezde bulunan ilkokulda çıkan yangında, ekiplerin hızlı müdahalesi sonucu büyümeden söndürülürken, okulun hizmetlisi ise dumandan etkilendi.
Yangın, Uşak merkeze bağlı Aybey Mahallesi Muzaffer Mert Sokak’ta bulunan Muzaffer Mert İlkokulunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hizmetli odasında henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Okuldaki öğretmenlerin durumu fark etmeleri üzerine öğrenciler hemen dışarı çıkarılarak durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu yangın büyümeden söndürüldü.
Yangında, okulda hizmetli olarak çalışan S.E. dumandan etkilenerek 112 Sağlık ekiplerince ambulansta ilk müdahalesi yapıldı. Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel de okula gelerek bilgi aldı. Öte yandan okulda eğitim öğretime bir günlük ara verildiği öğrenildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)