İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Osmaniye'de düzenlenen '6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de teşrif etti.
Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada Osmaniye'nin vatan sadakati ve bayrak sevgisinin simgesi olduğunu belirtti. Şehrin zor günlerde omuz omuza vermeyi şiar edinmiş yiğitlerin yurdu olduğunu vurgulayan Bakan, milletin zor zamanlarda nasıl bir araya geldiğine Osmaniyeli vatandaşların şahit olduğunu ifade etti.
6 Şubat'ta yaşanan depremlerin sadece yıkımları değil, aynı zamanda bu enkazlardan güçlenerek çıkan bitmek tükenmek bilmeyen bir iradeyi de aydınlattığını dile getiren Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yaraların birlikte sarıldığını söyledi. Gözyaşını umuda, yıkımları yeniden dirilişe dönüştürme gayretiyle hareket edildiğini ve 'Asrın Felaketi'nin 'Asrın Birlikteliği'ne dönüştürüldüğünü belirtti. Dünyanın en büyük iyileştirme operasyonuna el birliğiyle imza atıldığını sözlerine ekledi.
Bakan Yerlikaya, 6 Şubat'ın üçüncü yıl dönümünde Osmaniye'nin bu iradeyi ve kararlılığı bir kez daha bağrına bastığını belirterek, '#TürkiyeminGücüneBak' etiketiyle etkinliğe katılım sağladı.




Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)