İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Osmaniye'de düzenlenen '6 Şubat Depremleri Anma Programı ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli de teşrif etti.
Yerlikaya, törende yaptığı konuşmada Osmaniye'nin vatan sadakati ve bayrak sevgisinin simgesi olduğunu belirtti. Şehrin zor günlerde omuz omuza vermeyi şiar edinmiş yiğitlerin yurdu olduğunu vurgulayan Bakan, milletin zor zamanlarda nasıl bir araya geldiğine Osmaniyeli vatandaşların şahit olduğunu ifade etti.
6 Şubat'ta yaşanan depremlerin sadece yıkımları değil, aynı zamanda bu enkazlardan güçlenerek çıkan bitmek tükenmek bilmeyen bir iradeyi de aydınlattığını dile getiren Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yaraların birlikte sarıldığını söyledi. Gözyaşını umuda, yıkımları yeniden dirilişe dönüştürme gayretiyle hareket edildiğini ve 'Asrın Felaketi'nin 'Asrın Birlikteliği'ne dönüştürüldüğünü belirtti. Dünyanın en büyük iyileştirme operasyonuna el birliğiyle imza atıldığını sözlerine ekledi.
Bakan Yerlikaya, 6 Şubat'ın üçüncü yıl dönümünde Osmaniye'nin bu iradeyi ve kararlılığı bir kez daha bağrına bastığını belirterek, '#TürkiyeminGücüneBak' etiketiyle etkinliğe katılım sağladı.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)