Motosikletinin plakasını okunmasın diye bereyle kapattı, cezadan kurtulamadı;
Antalya’nın Manavgat ilçesinde abartılı egzozuyla gürültü kirliliği oluşturan motosikletin plakasını trafik polisinin okuyamaması için bez breyle kapatan motosiklet sürücüsüne ceza yağdı. Güllük Caddesinde Şahin olarak adlandırılan motorize trafik polisi tarafından ehliyetinin olmadığı belirlenen motosiklet sürücüsüne 35 bin TL ceza uygulandı.
Güllük Caddesinde meydana gelen trafik kazasına müdahale eden Şahin olarak adlandırılan motorize trafik polisi, Mehmet C. A’.nın kullandığı plakası kapatılmış abartılı egzoz takılı olan motosikleti durdurdu. Trafik polisinin plakanın okunmaması için üzerine geçirilmiş bez bereyi çıkartmasının ardından motosikletin plakasının 21 AGC 937 olduğu belirlendi.
Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerince yapılan kontrolde motosiklet sürücüsünün ehliyetinin olmadığı belirlenirken, motosiklet sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan 12 bin 977 TL, motosiklet sahibine 12 bin 977 TL, Plakayı kapatmaktan 2 bin 647 TL, Abartı egzozdan 6 bin 439 TL olmak üzere toplam 35 bin 40 TL para cezası uygulanırken motosiklet bağlanarak yediemin otoparkına çekildi. Serik Ajans
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)