Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinden sporcu Sabri Kıroğlu, Tokyo'da düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları için hazırlanıyor.
Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu sporcu Sabri Kıroğlu, Kasım ayında Tokyo'da düzenlenecek İşitme Engelliler Olimpiyatları için Milli Takım kampındaki hazırlıklarını sürdürüyor. Son olarak 26-29 Haziran 2025 tarihlerinde Zonguldak'ta yapılan Türkiye Karate Federasyonu Premier Ligi Yüksel Baltay Etabı'nda Büyük Erkek Kata kategorisinde işitme cihazını çıkararak yarışan Kıroğlu, üstün performansıyla üçüncülük elde etti. Bu başarısı, hem spor camiasında hem de Tavşanlı'da büyük bir gurur kaynağı oldu. Kiroğlu'nun olimpiyat hazırlık sürecindeki disiplini, özverisi ve kararlılığı, sporun temel değerlerini ve Tavşanlı'nın adını uluslararası arenada temsil etme yolunda örnek bir duruş sergiliyor.
Tavşanlı Belediye Başkanı Ali Kemal Derin, Kıroğlu'nun her zaman yanında olduklarını ve bu onurlu yolda kendisine gereken her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini belirtti. Sabri'nin azmi ve çalışkanlığı, ilçedeki tüm genç sporculara da ilham veriyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)