Sağanak yağış çevreye yararlı oldu, etraf temizlendi

Geçtiğimiz günlerde Bodrum ve çevresinde yaşanan yoğun yağışın ardından Bitez Barajı’nda biriken çöpler, Bodrum Belediyesi tarafından temizlendi.sa

Sağanak yağış çevreye yararlı oldu, etraf temizlendi

Geçtiğimiz günlerde Bodrum ve çevresinde yaşanan yoğun yağışın ardından Bitez Barajı’nda biriken çöpler, Bodrum Belediyesi tarafından temizlendi.

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, baraj yüzeyinde ve dibinde oluşan kötü görüntüleri ortadan kaldırmak amacıyla temizlik çalışması başlattı. Bot yardımıyla baraj üzerinde çalışma yapan ekipler, baraj yüzeyi ile kenarlarına atılan çöpleri topladı. Barajdan, doğal yaşamı olumsuz etkileyen ve görsel kirlilik oluşturan başta pet şişe olmak üzere çok sayıda plastik ve metal atık toplandı. Barajın yüzeyinde biriken atıklar ise büyük ölçüde temizlendi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Çevremizi koruma ve temiz tutma sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Konu ile ilgili ekiplerimiz hemen harekete geçti. İlçemizin bu tür olumsuzluklardan etkilenmemesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Vatandaşlarımızı da duyarlı olmaya ve çöplerini doğru bir şekilde bertaraf etmeye davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

İHA

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Valisi Türker Öksüz'den, NNC Medya'ya ziyaret
Bölgesel

Burdur Valisi Türker Öksüz'den, NNC Medya'ya ziyaret

Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur'un Bucak ilçesi Kocaaliler Beldesindeki programının ardından NNC Medya'ya ziyarette bulundu.

Hayvanat bahçesi ziyaretçileri hayran bırakıyor
Bölgesel

Hayvanat bahçesi ziyaretçileri hayran bırakıyor

Gölhisar Millet Bahçesi'ndeki hayvanat bahçesi, çocuklu ailelerden büyük ilgi görüyor. Doğal güzelliği ve zengin tür çeşitliliği ile ziyaretçilerini hayran bırakıyor.

Güçlendirme başvuruları belediye sayfasından gösterilecek
Bölgesel

Güçlendirme başvuruları belediye sayfasından gösterilecek

6 Şubat depremlerinde hasar alan ve orta hasarlı statüsünde değerlendirilen yapılar için güçlendirme başvurusunda bulunan vatandaşlar, Adıyaman Belediyesi’nin yapmış olduğu web sitesi üzerinden başvuru takibini yapabilecek.

Uşak Üniversitesi’nin GreenMetric’te büyük başarı elde etti
Bölgesel

Uşak Üniversitesi’nin GreenMetric’te büyük başarı elde etti

Uşak Üniversitesi, Türkiye’deki 98 üniversite arasında 59. oldu

BUSKİ’nin 2024 yılı bütçesi belli oldu
Bölgesel

BUSKİ’nin 2024 yılı bütçesi belli oldu

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aralık ayı toplantısında gerçekleştirilen BUSKİ Genel Kurulu’nda, BUSKİ’nin 2024 yılı bütçesi 11 milyar 700 milyon lira olarak belirlendi

40 ayrı olayın şüphelisi yapılan çalışmalarla  tutuklandı
Bölgesel

40 ayrı olayın şüphelisi yapılan çalışmalarla tutuklandı

Antalya’da 40 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi olarak tespit edilen M.K. ve yabancı uyruklu K.C. Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalandı. K.C. tutuklanarak cezaevine gönderildi.