Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim ve öğretim kuramları spor faaliyetleri kapsamında Türkiye’de Aksaray, Bingöl, Çorum, Denizli, Gaziantep, Giresun, Tekirdağ ve Yalova illerinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği müsabakalarına Şahinbey Belediyesi ev sahipliği yaparken düzenlenen organizasyona 140 sporcu katıldı. Müsabakalar sonrasında dereceye giren sporculara madalyalar verildi.
“Sporun ve sporcunun yanındayız”
Önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediyesi olarak böyle bir organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Özellikle gençlerimizin amatör sporlara ilgi göstermelerini destekliyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın spor yapabilmeleri için bisiklet ve spor ayakkabı hediye ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyerek onlara spor yapabilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Geleceğimizin Milli sporcularının şehrimizden çıkması ve ülkemizi uluslararası alanda temsil edebilmeleri için onlara destek oluyoruz. Masa Tenisi en zararsız spor dallarından birisi bu organizasyonda bulunan tüm sporcuları kutluyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)