Samsun'da bir kişi, uyuşturucu madde kullanımı yüzünden tartıştığı arkadaşını döner bıçağıyla yaralayarak hastanelik etti.
Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.Ş.(38) ile arkadaşı E.Ş.(43) arasında uyuşturucu madde kullanımı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine K.Ş., döner bıçağıyla E.Ş.'yi başından, boynundan, sırtından, kolundan ve bacaklarından yaraladı. Ambulans Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan E.Ş. tedavi altına alındı.
İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan K.Ş. Samsun Adliyesine sevk edildi. K.Ş., aralarında uyuşturucu içme konusundan çıkan tartışmada olayın meydana geldiğini söyledi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren K.Ş. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)