Afyonkarahisar / Sandıklı

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl personellerle yemek organizasyonunda bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Kent Park Sosyal Tesislerinde personellerle yemek organizasyonunda bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl  personellerle  yemek organizasyonunda bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyor

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL YEMEK ORGANİZASYONUNDA PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş, Kent Park Sosyal Tesislerinde; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı personeller ile yemek organizasyonunda bir araya gelerek, istişarelerde bulundular.
Kültür ve Sosyal İşler ile Mezarlıklar Müdürü Hasan Kaşdaş yemeğin akabinde yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederek, kendileriyle çalışmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kendilerinin destekleri sayesinde ilçemizde çok geniş bir yelpazede hemşehrilerimize hizmet verdiklerini belirten Hasan Kaşdaş, bu güzel öğle yemeğinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztopbaş’a bir kez daha teşekkür ettiler.
Buradaki personeller  ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Başkan Dr. Mustafa Çöl, yaptığı açıklamada; “Kültür ve Sosyal İşler ile Mezarlıklar Müdürlüğü olarak ilçemize hizmet noktasında, vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar kısmında her zaman yanlarında olduğunuz için çok özel bir görevi icra ediyorsunuz.Ben bu bağlamda hemşehrilerimizden çok güzel geri dönüşler alıyorum. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz ve Mezarlıklar Müdürlüğümüz olarak; sosyal projeler (evde temizlik, berber), yemek dağıtımı, ilan, beyaz masa, basın servisi, spor etkinlikleri, nikah, düğün salonlarımız, cenaze defin, kabir, gassal, mezar satış gibi vatandaşlarımıza olan hizmetlerimizde özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte aynı titizlikle çalışmaya özen göstermenizi istiyorum.”dedi
Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün katıldığı yemek organizasyonu hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

 

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl  personellerle  yemek organizasyonunda bir araya gelerek, istişarelerde bulunuyor
Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, yemek organizasyonunda personelleriyle buluşarak, hasbihallerde bulunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile Kent Park Sosyal Tesislerinde öğle yemeği yiyen Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl, kendileriyle fikir alışverişinde bulundular.
Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Köksu, İmar ve Şehircilik Müdürü Tahir Karakoç ve İnsan Kaynakları Müdürü Nazmi Durgun’un hazır bulunduğu organizasyonda, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e görevde bulundukları zaman diliminde kendilerinin arkasında durdukları ve verdikleri her türlü desteklerden dolayı teşekkür ettiler.
Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Çöl burada yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanlığı makam odamızın olduğu kattaki çalışma arkadaşlarımızla buluşmaktan dolayı, son derece memnunum.
Göreve geldiğimiz günden itibaren Sandıklı Belediyesindeki bütün proplemleri teker teker çözerek şimdi ki günlere sevgi ve saygı çerçevesinde geldik. Şu anda burada bulunan çoğu arkadaşımız, bizim dönemimizde personelimiz oldular. Bu bağlamda birlik ve beraberlik içerisinde dile kolay dokuz buçuk sene geçirdik.Ben kendilerine şimdiye kadar göstermiş oldukları gayretli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte yine aynı şekilde çalışacaklarına olan inancımı yineliyorum.” Dedi.
Yemek hep birlikte çektirilen fotoğraf ile sona erdi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Bölgesel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Sandıklı  Başkan Mustafa  Çöl ile devam diyor
Yerel Yönetim

Sandıklı Başkan Mustafa Çöl ile devam diyor

Sandıklı'da, 31 Mart yerel seçimler için Belediye Başkan aday adayları çalışmalarını hızla sürdürürlerken, yapılan tüm anket, kamuoyu yoklamaları ve vatandaşların görüşlerinden deneyimli Başkan Mustafa Çöl ismi ön plana çıkıyor.

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl  ustalık için Yeniden aday
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Çöl ustalık için Yeniden aday

Sandıklı Belediye Başkanı Dr Mustafa Çöl projelerimizi tamamlamak için yeniden aday

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl  Türkiye 1. si olduk…
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl Türkiye 1. si olduk…

Uluslararası Tarım Fuarına katılan Başkan Çöl : SANDIKLI’mız Dünya Tarımının markası olan Roterdam olacak demiştik...

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e !00 .Yıl Ödülü
Yerel Yönetim

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl'e !00 .Yıl Ödülü

Yüzüncü Yılda Yüz Başarılı İnsan” temalı ödül töreninde Afyonkarahisar’ın ilçeleri içerisinde en başarılı Belediye Başkanı olarak ödülünü,

Afyonkarahisar Sandıklı 'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Hızla devam ediyor
Yerel Yönetim

Afyonkarahisar Sandıklı 'da Sıcak Asfalt Çalışmaları Hızla devam ediyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün direktifleri doğrultusunda, Sandıklı ilçesinde bulunan mahalle ve sokaklarda geniş çaplı bir sıcak asfalt çalışması başlatılmıştı..