Afyonkarahisar / Sandıklı

Sandıklı Yeni Termal Oteli 10 Ayda Otuz Üç Bin Vatandaş Kaldı

Jeotermal su kullanılan Yeni Termal Otelde ; Kür merkezi, Çamur, Aquapark, Yüzme havuzu, Masaj, Spa gibi etkinliklerin yanı sıra, yöresel lezzetlerin hayat bulduğu lezzetli mutfağı,

Sandıklı Yeni Termal Oteli 10 Ayda Otuz Üç Bin Vatandaş Kaldı

YENİ TERMAL OTELİMİZDE OTUZ ÜÇ BİN VATANDAŞIMIZI MİSAFİR ETTİK
Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl tarafından  Sandıklı Belediyesine  tekrar kazandırılan Yeni Termal Oteli, yapılan bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının sonucunda, Aralık ayından itibaren otuz üç bin vatandaşımızı misafir etti.
İçerisinde Jeotermal su kullanılan Yeni Termal Otelde ; Kür merkezi, Çamur, Aquapark, Yüzme havuzu, Masaj, Spa gibi etkinliklerin yanı sıra, yöresel lezzetlerin hayat bulduğu lezzetli mutfağı, güler yüzlü personelleri ve uygun fiyatlarıyla vatandaşlarımız tarafından, sonbahar ve kış sezonu içinde büyük rağbet görmektedir.
Konuyla ilgili olarak sandıklı  Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl şu ifadelere yer verdi.
“Sandıklı Termal Otelimiz olarak, misafirperverlik ve kalite anlayışımızı her zaman en üst seviyede tutmaya devam ediyoruz. Özellikle Aralık ayında başladığımız bu yoğun misafir ağırlama süreci, otelimizin ne kadar çok tercih edildiğini gösteriyor. Bu, bizi gururlandırıyor ve aynı zamanda bize sorumluluklarımızı daha da artırma fırsatı sunuyor.
Otelimizin bu kadar çok misafiri ağırlayabilmesi, hem yerel hem de ulusal turizme katkı sağlamamızın bir göstergesidir. Bu süreçte tesisimizde bulunan termal kaynaklarımızdan faydalanarak sağlık ve huzur dolu bir tatil geçirmek isteyen misafirlerimize en iyi hizmeti sunmaya çalıştık. Bu süreçte otelimizdeki çalışanlarımızın özverili çalışmaları sayesinde bu başarıyı elde ettik. Otelimizin temizliği, hijyen standartları ve konforu, misafirlerimizin rahat bir konaklama deneyimi yaşamalarını sağladı. Misafirlerimizin memnuniyeti, bizim için en önemli önceliktir.
Sandıklı Termal Otelimiz olarak, misafirlerimizi ağırlamaya devam etmekten ve daha fazla kişiye hizmet verebilmek için çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bizlere olan güveninizi boşa çıkarmamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle siz değerli vatandaşlarımıza Otelimize gösterdikleri yoğun ilgiye teşekkür eder, gelecek dönemlerde de sizleri Sandıklı Termal Otelimizde ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.”

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Bölgesel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi
Bölgesel

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi

Sandıklı'da Böyle Bayramlaşma görülmedi Afyonkarahisar ili Sandıklı ilçesinde yapılan bayramlaşmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sandıklı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı Açılıyor
Yerel Yönetim

Sandıklı Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı Açılıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl müjdeyi verdi. Alzhmeir Gündüz Yaşam Konağı Sandıklı da açılıyor ıste tarihi

O ilçe de hamamlar 5 TL
Yaşam

O ilçe de hamamlar 5 TL

Sandıklı Belediyesi'nden Müjdeli Haber: Yepyeni Türk Hamamı ve Termal Havuz Pazartesi Halka Açılıyor

 Başkan Çöl Söz verdik  500 kişi Çalışacak Tekstil  Atölyemizi Açtık
İş Dünyası

Başkan Çöl Söz verdik 500 kişi Çalışacak Tekstil Atölyemizi Açtık

Afyonkarahisar ili Sandıklı İlçesinde 500 kişinin çalışacağı Tekstil Atölye üretime başladı

 50 Yıl Sonra Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Buluştular
Yaşam

50 Yıl Sonra Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında Buluştular

Kayseri 479. Ulaştırma Taburunda 50. Yıl önce askerlik yapan arkadaşlar 14-15 Ekim tarihlerinde Sandıklı Hüdai Kaplıcalarımızda buluştular.