20.6 yaş ortalamasıyla Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da gençlerin sporla tanışmasına imkan sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ortaklaşa olarak 3 merkez ilçede, 6 spor tesisinin yapımı devam ediyor.
Gençlerin sportif aktivitelerini geliştirilmesi amacıyla spor okulları, tenis dünyası ve gençlik merkezleriyle Şanlıurfalılara hizmet veren büyükşehir belediyesi bünyesinde bulunan spor tesisi sayısını her geçen gün arttırıyor. Şanlıurfa’nın spor şehri olması yolunda emin adımlarla ilerleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde kurulan spor tesislerinden faydalanan gençler birçok spor dalında başarılarına başarı kattı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının himayelerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde gençler için 6 tesis birden yapılıyor. Kısa süre önce temeli atılan spor tesislerinin inşaat çalışmaları hızla yükseliyor. 6 spor tesisinde 250 tribün kapasiteli içinde basketbol sahası voleybol sahası ve iki adet antrenman salonu bulunan spor tesisleri bölgenin hava şartları düşünülerek tasarlandı.
Şanlıurfalı gençler için tasarlanan spor tesisleri en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacak.
İHA
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)