Antalya’nın Manavgat ilçesinde serinlemek için Köprüçay’a giren genç akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Bölgede genci arama çalışmaları başlatıldı.
Olay, Manavgat ilçesi Karabük Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesi ile beraber tatil ve piknik yapmak için mahalleye gelen Mehmet Özdemir (28), serinlemek için Köprüçay’a girdi. Genç bir süre sonra akıntıya kapılarak gözlerden kayboldu. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda arama ekibi sevk edildi. Kaybolan şahsı karadan ve su üzerinden arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde AK Parti Korkuteli İlçe Başkanlığı tarafından Gümüşhan Otelde 111 milletvekili aday adayı olanlar için tanıtım toplantısı düzenlendi.
Döşemealtı Belediyesi binlerce kişiyi kurduğu iftar sofralarında bir araya getirecek.
Antalya'da yaşayan ve 2 oğlu uyuşturucunun pençesine düşen, son zamanlarda ise hem madden hem de manen zarar görmeye başlayan baba Emin Ak, artık dayanacak gücünün kalmadığını söyledi.
Antalya Manavgat Belediyesi kente yönelik proje ve hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’nı yenileme çalışması başlatıldı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, büyüklüğü ile kayıtlara geçen Manavgat yangınının ardından yangınlar ile ilgili eğitim ve çevresel bilinçlendirme konusunda da önemli bir iş birliğine imza attı.
Antalya'da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 48 ekip ve 120 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon yapıldı. İşte detaylar..