Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyyarların yer tartışması sebebiyle bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda aynı aileden 2 kişi yaralandı. Olay sonrası jandarma tarafından yakalanan 3 kişiden ikisi tutuklandı. Silahlı saldırıda yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırılırken, hastane bahçesinde toplanan yakınları arasında tartışmalar yaşandı.
Olay, Kumköy turizm merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hurdacılık ve seyyar satıcılık yapan, yer tartışması nedeniyle aralarında husumet olduğu bildirilen 2 grup arasındaki gerginlik silahlı saldırıyla sonuçlandı. Hasan D., Hakan D. ve Şahin D. araç ile seyir halindeyken aralarında husumet bulunan S.D., Y.D. ve Ö.D. isimli şahıslarla karşılaşınca av tüfeği ile araçlarına arkadan ateş ettiler. Arka camdan otomobilin içerisine giren saçmalar araçtaki S. D. ve Y.D. isimli şahısların yaralanmalarına neden oldu. Ateş açanlar olay yerinden otomobille kaçarken, yaralanan şahısların bulunduğu otomobil Hatipler Mahallesi girişinde terk edilmiş vaziyette bulundu. Otomobildeki yaralıların araçtaki üçüncü kişi tarafından hastaneye götürülüp aracın terk edildiği öğrenildi.
Yaralı şahıslar kaldırıldıkları Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken yaralı yakınlarından oluşan kalabalık bir grup hastane önünde kendi aralarında taşkınlık yaşadı.
Diğer taraftan, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme, Kumköy Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri terk edilen otomobilde yapılan incelemelerin ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Olayın şüphelileri olan Hasan D., Hakan D. ve Şahin D. JASAT ve Kumköy Karakolu ekiplerince Sarılar Mahallesinde ikamette ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)