Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Şirinevler Mahallesine Spor Salonu yapılacağının müjdesini verdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Mahalle Buluşmaları kapsamında Şirinevler Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı mahalle buluşmasında Başkan Ercengiz, Spor Salonu müjdesi verdi. Toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Gül Oğuzkan, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Süleyman Seçer, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri ile Şirinevler Mahallesi Muhtar Adayları katıldı.
Katılımın yoğun olması ve vatandaşların salona sığmaması nedeniyle Şirinevler Mahallesinde ikinci bir toplantı düzenleyeceğini belirten Başkan Ercengiz, vatandaşların gösterdiği teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz yaptığı konuşmada, “Bu seçim çalışmasını ittifakla birlikte götüreceğimiz için bugün bizi yalnız bırakmayan çok kıymetli yönetici arkadaşlarım ve geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle gelemediğimiz Şirinevler Mahallesinde acaba kimse yok mu da ondan gidemedi diyenlere inat, bu salonu dolduran çok kıymetli mahalle sakinlerimize teşekkür ederim. Biz bundan 5 yıl önce, gönüllere girmeye, gönüller almaya, gönüllerin başkanı olmaya geldik demiştik ve tüm Burdur’a bir söz vermiştik amacımız insanı mutlu etmek, binalara, taşa, toprağa yatırım değil, insanı mutlu eden yatırımları getirmek demiştik, biz bugün itibariyle verdiğimiz sözlerin, bastırdığımız kitapçığın taş, toprak bölümlerinin bir kısmı eksik olsa da herhalde sizlerin gönüllerine giden her yolu denedik ve gönüllerinize girmek için gayret ettik. Gece gündüz demeden sizlerin ayağına gelip, istek ve şikayetlerinizi almaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Ercengiz, konuşmasında 5 yılda kente kazandırdığı yatırımları tek tek anlattı.
Şirinevler Mahallesi sakinlerinin isteklerini ve şikayetlerini dinleyen Başkan Ercengiz, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini tek tek dinledi. Başkan Ercengiz, Şirinevler Mahallesine spor salonu yapılacağının da müjdesini verdi. Toplantı, vatandaşların Başkan Ercengiz’le hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)