Başkan Ercengiz Müjdeyi verdi!
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İçme Suyu Arıtma ve Yumuşatma Tesisini ziyaret ederek son günlerde gündemi meşgul eden içme suyu ile ilgili müjdeyi duyurdu.
Başkan Ercengiz, tesisin ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, “Çok uzunca bir süredir Burdur halkına sözümüz olan ve gündemi meşgul eden arıtılmış suyun artık yarından itibaren şehir şebekesine verilmesine başlayacağız. Bugün tekrar arıtma tesisimizdeyiz. Arıtma çıkış suyunun beklediğimizden fazla olması ya da projenin yenilenerek kaybettiğimiz suyun kazanılmasıyla ilgili yaptığımız çalışmalardan ötürü 4-5 ay geciktik. Ancak zaten sınırlı olan suyumuzu kaybetmemek ve suyu en verimli haliyle kullandıktan sonra yurttaşımızı ulaşmak için ulaştırabilmek için bu yeni tesise revizyonu da ilave ederek yolumuza yürümeye devam edeceğiz. Arkadaşlarımız olağanüstü bir çaba sarf etti. Devlet Su İşleri mühendisi arkadaşlarımızla sürekli irtibat halindeydik. Kendi belediye personelimiz bürokratlarımız hiç başından ayrılmadılar. Yarından itibaren şebeke suyuna arıtılmış suyu vererek birkaç gün içerisinde çeşmelerimizde olağanüstü inanılmaz değişimi fark edeceğiniz kalitede bir suyu akıtacağız. Burdur’umuza tekrar hayırlı olsun” dedi.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)