Burdur / Bucak

Süvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmaz

Türkiye'de 1997 yılından beri faaliyet gösteren Süvari, Burdur'un Bucak ilçesinde yeni şubesini açtı. Açılışa özel indirimleri kaçırmayın

Süvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmaz

Türkiye'de 1997 yılından beri faaliyet gösteren Süvari, Bucak ilçesindeki yeni şubesini hizmete açtı. Burdur'da 2. şubesini Bucak'ta açan Süvari, kaliteli ürünleriyle müşterilere hizmet veriyor.

Süvari Bucak tarafından yapılan açıklamada, ürün yelpazesi oldukça geniş ve çeşitli olduğu belirtilerek, takım elbiselerden gömleklere, pantolonlardan ceketlere, montlardan kabanlara, trikolardan tişörtlere, ayakkabılardan kemerlere, kravatlara, kol düğmelerine ve aksesuarlara kadar geniş bir yelpazede ürünler sunulduğu ifade edildi. Aynı zamanda son yıllarda kendi tasarladıkları ürünleri de ürettiklerini belirten firma yetkilileri, günlük giyim ve spor giyim alanında da çeşitlendiklerini vurguladı.

Özellikle düğünlerde tercih edilen takım elbise ve smokin gibi ürünlerin yanı sıra, geniş bir yelpazede ürün seçeneklerine sahip olduklarını dile getiren firma yetkilileri, müşterilerin farklı bütçelere uygun ürünler bulabileceğini ve tüm ürünlerin bir yıl garantili olduğunu açıkladı. Ayrıca, özel kampanyalarla birlikte indirimlerin de sunulduğu belirtildi.

Süvari Bucak, kurumsal bir marka olarak müşterilerinin rahat ve memnun olmasını önemsediklerini ifade ederek, ürünlerin denenebilmesi ve görülebilmesi için gerekli düzenlemeleri yaptıklarını belirtti. Firma yetkilileri, müşteri memnuniyetinin öncelikleri olduğunu ve kaliteli ürünlerle hizmet verdiklerini vurguladı.

Açılışa özel olarak çeşitli indirimler sunulduğu da açıklamada belirtilerek, kampanyalara ek olarak özel turuncu etiket indirimleriyle birçok üründe yüksek indirimlerin bulunduğu aktarıldı. Süvari'nin geniş ürün yelpazesi ve çeşitli indirim fırsatlarıyla müşterilere hizmet verdiği belirtildi.

Açılışa özel %25'den başlayan indirimlerle hizmet veren Süvari Bucak'ta ayrıca 5 bine 500 TL, 7 bine 700 TL indirim fırsatından da faydalanabilirsiniz.

Adres: Oğuzhan Mahallesi Ramazan Selen Bulvarı Ada Otel Altı Türk Kahvesi yanı Bucak / Burdur

Süvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmazSüvari Bucak'ta hizmete açıldı! Açılışa özel indirimler kaçmaz

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türkeli'de "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.
Etkinlik

Türkeli'de "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.

Sinop'un Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından orman yangınlarıyla mücadele için "Orman Benim" kampanyası başlatıldı.

Sinop’ta “Orman Benim” kampanyası yapıldı
Etkinlik

Sinop’ta “Orman Benim” kampanyası yapıldı

Sinop’ta “Orman Benim” kampanyası çerçevesinde protokol tarafından ormanda temizlik çalışması yapıldı.

Seydikemer'de 'Orman Benim' Kampanyası
Bölgesel

Seydikemer'de 'Orman Benim' Kampanyası

Türkiye genelinde başlatılan 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Seydikemer’de yerel yöneticiler ve vatandaşlar, orman yangınlarına karşı farkındalık ve temizlik etkinliklerinde buluştu.

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz
Tanıtım

Esila Yatak Bucak'ta hizmetinizde! Açılışa özel muazzam fiyatlar kaçmaz

Esila Yatak, 22 yıllık tecrübesiyle Bucak'ta hizmete açıldı. Yatak, baza, başlık, masa-sandalye, sehpa, aksesuar, salıncak, bahçe setleri ve çay setleri gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip Esila Yatak'ta açılışa özel indirimler sizleri bekliyor!

 Karşıyaka, play-off primleri için harekete geçti
Spor

Karşıyaka, play-off primleri için harekete geçti

Karşıyaka Spor Kulübü yönetim kurulu, kulüp binasında bir araya gelerek futbol takımının oynayacağı play-off maçları için prim kampanyası başlattı.

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor
Tanıtım

Diyetisyen Hasan Şen'de dev kampanya! Yüzde 25 indirim sizi bekliyor

Diyetisyen Hasan Şen, yaz yaklaşırken bölgesel ve bütünsel incelmede kullanılabilen EMS, Andulasyon Terapi Sistemi ve Lenf Drenaj gibi yöntemlerde %25 indirim sunuyor. Ücretsiz deneme seansı ve ön görüşme için hemen randevu alın!