Burdur Valiliği’nin himayesinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen “Bir Fincan Kahve Bir Adım Gelecek Projesi”, il genelinde eğitim ile aile bağlarını güçlendirmeye devam ediyor. Proje kapsamında 8 Ocak 2026 Perşembe günü saat 16.30’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen veli ziyaretleri ve kitap okuma etkinlikleri, Tefenni ilçesinde de renkli görüntülere sahne oldu.
Eğitimin sadece okul duvarları arasında kalmaması amacıyla hayata geçirilen bu anlamlı proje ile aile-okul iş birliğinin en üst seviyeye çıkarılacak. Aynı zamanda çocuklara ve ailelerine kitap okuma kültürünün aşılanmasını hedefleyen etkinlikte, il genelindeki pek çok hanede aynı anda sayfalar çevrildi.
Tefenni Kaymakamı Sayın İbrahim Cem Deveci, proje kapsamında 3. sınıf öğrencisi Buse Yurdasiper ve ailesinin konuğu oldu. Ziyaret sırasında aile bireyleriyle yakından ilgilenen Kaymakam Deveci, küçük Buse ve ailesiyle birlikte kitap okuma etkinliğine katılarak onlara eşlik etti. Samimi bir atmosferde geçen bu buluşma, Yurdasiper ailesi ve genç öğrenci için unutulmaz bir anı olarak kayıtlara geçti.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)