Burdur / Tefenni

Tefenni her dalda gelişmeye devam ediyor

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin her dalda gelişmeye devam ettiğini söyledi.

Tefenni her dalda gelişmeye devam ediyor

Burdur'un Tefenni ilçesi yapılan yatırımlarla gelişmeye ve büyümeye devam ediyor.

İlçenin gelişmesi için gece gündüz çalışan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, "İlçemiz sosyal hayatın, sportif faaliyetlerin ve kırsal turizmin yanında İstihdam kaynaklı yatırımların da Merkezi olmaya devam ediyor." dedi.

Yatırımları tek tek açıklayan Başkan Ümit Alagöz Şu ifadeleri kullandı;
İlçemiz Fatih Mahallesi, Burdur yolu üzerinde, 36 milyon TL’ye mal olan OSAN TARIM – Meyve Sebze Kurutma Tesisi önümüzdeki günlerde faaliyetine başlayacaktır.
Günlük 60 ton ürün kapasitesine sahip olacak işletmemizde en az 100 işçi istihdamı yapılacak olup, kendi sınıfında Türkiye’nin en büyük işletmesi olacaktır.
İlçemiz Yokuş Mahallesi, eski hastane altında inşaatı devam eden ihracat odaklı, BAŞAKTÜRK Unlu Mamuller Sanayi Tic. Ltd. Şti. firmasına ait fabrika, Aralık ayında faaliyete geçmesi planlanmaktadır. 2000 m2 kapalı alana kurulan fabrikada her gün bir Tır ürün, Tefenni’den Mersin limanına, buradan da Ortadoğu’ya gönderilecektir. İşletmemizde 1 yıl içinde 100 bayanın istihdam edilmesi planlanmaktadır.
İlçemiz Fatih Mahallesi, Burdur yolu üzerinde bölgenin en büyük Demir ve Sera Yapı Malzemeleri satış deposu inşa edilecek olup 1 ay içinde tamamlanması planlanmaktadır. 3000 m2 kapalı alanda kurulacak tesis en az 20 kişiye istihdam sağlayacaktır.
İlçemiz Esentepe Mahallesinde, İlçe kabristanlığının yanında ÖNKA SÜT firması tarafından Mandıra inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacaktır. 2000 m2 kapalı alana inşa edilecek olan işletmede en az 15 personelin istihdam edilmesi planlanmaktadır.
İlçemiz Pazar Mahallesi Çavdır yolu üzerinde TEFENNİ VİLLAS şirketi tarafından Otel, Restoran ve Kır Düğün Salonu için proje çalışmaları başlamış olup 1 yıl içinde tamamlanması planlanmaktadır. Yapılacak tesiste sezonluk duruma göre en kötü şartlarda 10 vatandaşımıza istihdam sağlanacaktır.
Tüm bu işletmelerimizin yanında Küçük Sanayi Sitemizin inşaat çalışmaları da çok kısa zamanda başlayacak olup, İlçemizin gelişmesinde büyük rol oynayacak ve birçok yeni sanayi esnafının İlçemizde istihdam sağlamasına yol açacaktır.
Bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada İlçemize yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcıların Şahsım ve Belediyem adına, arkasında değil ÖNLERİNDE KOŞMAYA devam edeceğiz.
Tefenni’yi 158 yıllık İlçelik tarihine yakışır bir Sosyo-ekonomik gelişmişliğe ve nüfus sayısına ulaştırmak için tüm gücümüzle mücadele etmeye devam edeceğiz. Saygılarımla.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı
Bölgesel

Türk Tarihi Parkı'nda Yeni Kafeteryanın Açılışı yapıldı

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Türk Tarihi Parkı'nda hizmete açılan yeni kafeteryanın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, tesisin ilçenin sosyal hayatına olumlu katkı sağlamasını ve bölge halkına keyifli bir buluşma noktası sunmasını diledi.

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor
Bölgesel

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına sonrası yaralar sarılıyor

Burdur'un Tefenni ilçesinde geçen hafta Pazar günü yaşanan şiddetli rüzgar ve fırtına, bazı binalarda hasara neden oldu. Detaylar ve fotoğraflar haberimizde...

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği
Bölgesel

Esnaflara Ticari Konteyner Desteği

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Başkan Ümit Alagöz tarafından esnaflara ticari konteyner desteği sağlanıyor. Detaylar haberimizde...

Başkan söz verdi yaptı!
Bölgesel

Başkan söz verdi yaptı!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçede Sazak yolu üzerinde tamamlanan 1,2 kilometrelik bölümün açılışını gerçekleştirdi. Başkan Alagöz, yaptığı açıklamada, projenin söz verildiği gibi hayata geçirildiğini ve çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı
Yerel Yönetim

Tefenni Belediyesi, Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı

Burdur'un Tefenni ilçesinde, Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün girişimleriyle Sazak Mahallesi'nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Çalışmanın maliyeti 1,5 milyon TL olarak açıklandı.

Sıcak asfaltsız tek cadde kalmayacak
Bölgesel

Sıcak asfaltsız tek cadde kalmayacak

Burdur'un Tefenni ilçesinde, sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Ümit Alagöz, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını sıcak asfaltla buluşturacaklarını söyledi.