Burdur

Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!

Burdur Emniyet Müdürlüğü, MAKÜ öğrencilerine yönelik "Geleceğiniz Geleceğimizdir" projesi kapsamında güvenlik eğitimi düzenledi. Eğitimde terörle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, kadına karşı şiddetle mücadele, sosyal medya dolandırıcılığı ve polis halkla ilişkiler gibi konularda bilgi verildi.

Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!

Burdur Emniyetinden MAKÜ'lü Öğrencilere Eğitim

Burdur Emniyet Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencilerine yönelik "Geleceğiniz Geleceğimizdir" projesi kapsamında eğitim düzenledi.

26-28 Şubat tarihleri arasında MAKÜ İstiklal yerleşkesinde ve 29 Şubat-1 Mart tarihleri arasında MAKÜ Merkez yerleşkesinde gerçekleştirilen eğitimde, aşağıdaki konularda bilgi verildi:

Terör Örgütleriyle Mücadele: Gençlerin terör örgütleri için öncelikli hedef kitle olduğu vurgulanarak, terör örgütlerinin üniversite öğrencilerine yönelik hareket tarzı ve bu konuda dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Uyuşturucu ile Mücadele: UYUMA Projesi kapsamında uyuşturucu kullanımının zararları ve bu konuda yapılabilecek mücadele hakkında bilgi verildi.

Kadına Karşı Şiddetle Mücadele: KADES Projesi kapsamında kadına karşı şiddetin önlenmesi ve bu konuda yapılabilecekler hakkında bilgi verildi.

Sosyal Medya Dolandırıcılığı: Sosyal medya dolandırıcılık yöntemleri ve bu tür dolandırıcılıklardan korunma yolları hakkında bilgi verildi.

Polis Halkla İlişkiler: Polis teşkilatının görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verildi ve polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi için karşılıklı iletişimin önemi vurgulandı.

Eğitimde, Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı TEM Şube Müdürlüğü, KOM, Narkotik, Güvenlik, Asayiş, Siber ve TDP Şube Müdürlükleri görev aldı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü, öğrencilere güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!Terör, Uyuşturucu, Şiddet ve Dolandırıcılığa Karşı Bilgilendirme!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi
Bölgesel

8 ilde terör örgütüne ağır darbe! 82 mağara ve sığınak imha edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Komando ve Güvenlik Korucularından oluşan 338 tim, 4 bin 283 jandarma personeli ve J- SİHA ile ATAK helikopterlerinin desteğiyle Tunceli, Şırnak, Bingöl, Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Siirt ve Hatay'da "Bozdoğan-28" Operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Terörle Mücadelede Başarılı Operasyon: Didim'de Aranan Şahıs Yakalandı!
3. Sayfa

Terörle Mücadelede Başarılı Operasyon: Didim'de Aranan Şahıs Yakalandı!

Aydın’ın Didim ilçesinde terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranması bulunan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Terör propagandasından aranan kişi yakalandı
Bölgesel

Terör propagandasından aranan kişi yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde TKP/ML terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan şahıs yakalandı.

Burdur'da Teröre geçit yok! 1 tutuklama
3. Sayfa

Burdur'da Teröre geçit yok! 1 tutuklama

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda yakalanan terör örgütü üyesi 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul'da 2 DEAŞ üyesi yakalandı
3. Sayfa

İstanbul'da 2 DEAŞ üyesi yakalandı

İstihbarat ve terörle mücadele ekiplerince İstanbul’da düzenlenen operasyonda, saldırı için hazırlık yaptıkları tespit edilen 2 DEAŞ üyesinin yakalandığı bildirildi.

Burdur'da üvey kardeş terör estirdi! Üvey babasını bıçakladı
Bölgesel

Burdur'da üvey kardeş terör estirdi! Üvey babasını bıçakladı

Burdur’da arkadaşları ile eve gelip kardeşlerini darp eden üvey kardeş ile üvey baba arasında çıkan kavgada genç, üvey babasını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.