TİGAD’da Okan Geçgel güven tazeledi
TİGAD Genel Kurul Toplantısı yapıldı
İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD) Genel Kurul Toplantısı, 16 Haziran 2023 cuma günü Aksaray’da yapıldı. Mevcut başkan Okan Geçgel, tekrar seçilerek güven tazeledi.
TİGAD) Genel Kurul ve İl Temsilcileri Toplantısı, Aksaray’da yapıldı. “Yeni Nesil Gazetecilik” konferansı için Aksaray’a gelen TİGAD yönetim kurulu ve il temsilcileri, Aksaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferans sonrası Genel Kurul Toplantısında bir araya geldi. Genel Kurulda, Okan Geçgel’in listesi oybirliği ile kabul edildi. Geçgel ve TİGAD yönetimi, böylece güven tazeledi.
Olan Geçgel: Daha büyük projeleri hayata geçirmek için çalışacağız
İkinci kez TİGAD Genel Başkanı seçilen Okan Geçgel, TİGAD üyelerinin teveccühüne teşekkür ederek, şu ifadeleri kullandı: “TİGAD olarak geçtiğimiz dönemde en büyük faaliyetimiz, internet gazeteciliği yasasının çıkması için verdiğimiz mücadeleydi. Bununla birlikte birçok ilde paneller, konferanslar, çalıştaylar ve geziler düzenledik. Yeni yönetimimiz ile daha büyük projeleri hayata geçirmek için çalışacağız. Bana ve yönetimine duyulan güven guru verici. Tüm TİGAD üyelerine şükranlarımı sunuyorum.”
TİGAD üyeleri, genel kurul sonrası iki gün boyunca Aksaray’ın tarihi, turistik ve kültürel mekanlarını gezecek.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)